In de Houthavens is het prachtige nieuwbouwproject de Pontsteiger gerealiseerd. Waar hier een paar jaar geleden het duurste penthouse werd verkocht aan Won Yip, staat er nu een ander prestigieus penthouse te koop. Won Yip kocht destijds een penthouse, bestaande uit vier appartementen op de 25ste verdieping. Mede omdat de vereniging achter het pand, het als duurste penthouse wilde verkopen, zag Won Yip hier een kans in. Hij wilde per se dat er vier aparte appartementsrechten werden verkocht voor de 16 miljoen die hij moest betalen. Zo kon hij het namelijk weer doorverkopen als vier appartementen. Hij verkocht vervolgens 2 van de 4 appartementen aan de bestuursvoorzitter van Tommy Hilfiger. En nu staat er weer een deel van dit prestigieuze penthouse te koop.

Prestigieuze penthouse in de verkoop

Hoe alles precies in elkaar steekt, is niet helemaal duidelijk. Maar dat er fors op de appartementen wordt verdiend staat vast. Want in 2018 was een klein deel verkocht voor 4,2 miljoen en nu staat dit deel in de verkoop voor 8 miljoen euro. Kijk dat is nog eens rendement waar de bank jaloers op is. Voor dit bedrag krijg je 423 vierkante meter aan woonoppervlakte, verdeeld over zes kamers, dat gelegen is op de 25ste verdieping. Daarnaast zit in de prijs inbegrepen een waanzinnig uitzicht over ’t IJ en een plek voor je boot.

prestigieuze penthouse

Het appartement is gedisigned door The Collective Studio X Nicemakers. Hierdoor kan jij genieten van de meest luxe kwaliteit van wonen. Denk aan een privé sportschool, sauna en yoga en meditatie ruimte. Maar ook de hoogwaardige afwerking van alle ruimtes is oogstrelend. Een custom made Arclinea keuken met bijbehorende marmeren diner tafel. En mocht jij je Ferrari kwijt willen, dan zitten er ook nog twee parkeerplekken bij. Nu je zeer nieuwsgierig bent geworden hoe dit er allemaal uitziet, hebben we hieronder wat kiekjes van het prestigieuze penthouse verzameld. Check it out:

prestigieuze penthouse Pontsteigerprestigieuze penthouse prestigieuze penthouse

Mocht je toch liever wat meer in het cetrum willen wonen? Dan is dit Amsterdams grachtenpand misschien wat voor jou.