In Bosch en Duin staat het prachtige landgoed De Horst. Floris Wyers (Pure Luxe) ging langs de villa om eens goed te kijken wat voor luxe daar te vinden is. Al eerder werd een bezoek gebracht aan het duurste landgoed van Nederland en nu is deze andere luxe droom aan bod. En dat vindt hij zeker. Hij ging met een dikke Ferrari op pad en ontdekte het immense huis en de mooie omgeving.

Landgoed De Horst is een luxe droomplek

Wanneer ze de woning binnentreden, komen ze in een Italiaanse stijl hal terecht. Vervolgens maken ze een rondje door de prachtige benedenverdieping. Genoeg ruimte voor kunst en meubilair. Wanneer ze naar het souterrain lopen, ontdekt de presentator een prachtig zwembad achter een glazen pui. Daarnaast is er een grote sportruimte waar de eigenaar van het landgoed zichzelf fit kan houden.

 

Voor de autofans is het ook smullen geblazen. De garage biedt genoeg ruimte voor je Aston Martin, Ferrari én andere prachtige bolides. In de video vind je een ontzettend stijlvolle oldtimer, waar iedere man mee gezien wil worden.

De op één na duurste woning van Bosch en Duin

Met het brute woonoppervlak van maar liefst 1700 vierkante meter en 2,7 hectare eigen grond is er genoeg ruimte voor alles wat je maar droomt.

Momenteel is dit de op één na duurste woning in Bosch en Duin. Het prijskaartje? Voor het landgoed betaal je maar liefst 6,75 miljoen euro. Laten we nog even opsommen wat je daar in ieder geval voor krijgt: een tennisbaan, binnenzwembad/welness/fitness, meerdere terrassen, meerdere bijgebouwen en vergeet niet de garage met plek voor maar liefst vier luxe bolides. De prijs waard? Bekijk de video hierboven en oordeel zelf.