Raymond van Barneveld maakt comeback

De 53-jarige darter kondigde eind 2019 aan te gaan stoppen met darten. Maar Raymond van Barneveld besloot afgelopen woensdag dat hij een comeback wil gaan maken.

Hij zal zich begin 2021 proberen te kwalificeren voor de tour van de PDC, zodat hij uiteindelijk weer kan meedoen aan grote televisietoernooien. “Het is heel simpel. Ik mis het. Ik mis het verschrikkelijk.”

Dat is niet de enige verandering die binnenkort plaatsvindt in het leven van Raymond. Hij gaat namelijk samenwonen met zijn 18 jaar jongere vriendin Julia Evans.

Raymond ruilde Silvia in voor Julia Evans

Na 25 jaar huwelijk hebben van Barneveld en zijn ex-vrouw Silvia er in 2019 een punt achter gezet. Silvia reisde steeds minder mee naar de toernooien die Raymond had. Langzaam maar zeker groeide het stel uit elkaar en besloten ze uiteindelijk dus om een scheiding aan te vragen. Ondertussen kwam zijn nieuwe vlam Julia al mee naar zijn toernooien. Raymond reageert daar grappend op met: “Maar zonder succes, want ik verloor steeds.”

“Ze is een gerespecteerd manager bij een bedrijf in de regio Londen en niet actief in de dartsport”, zo liet het management van Raymond al weten. Maar de carrière van de professioneel darter heeft voorrang, anders was van Barneveld wel naar Engeland verhuisd.

Julia Evans take over op Instagram

De nieuwe vriendin is al vaak te zien geweest op de Instagram van Raymond van Barneveld. Wel gek: ze heeft zelf geen Instagram, maar vindt het niet erg om op de foto te staan. Zo was het stel onlangs nog op vakantie. Hij is namelijk samen met zijn achttien jaar jongere vriendin in Spanje in zijn vakantiehuisje. Daar geniet het stel van de zon en de rust. “Even lekker weg met mijn liefje”, schrijft Barney op Instagram.

View this post on Instagram

Just to say i love you Julia xxx

A post shared by Raymond van Barneveld (@raybar180) on

Het is nog niet bekend of de twee in de huidige woning blijven wonen. Hij zal hoe dan ook wel een aardig zakcentje hebben verdiend met pijltjes gooien. Zo bewijst ook het vermogen van Michael van Gerwen. De man uit Boxtel gooit aardig wat geld bij elkaar.