Een van de bekendste weermannen van Nederland

Dat Piet Paulusma eenn van de bekendste weermannen is van ons land, daar hoeven we niet lang over te discussiëren. Na het eerst te zijn begonnen bij Omrop Fryslân, was Paulusma zo’n 23 jaar lang elke avond te zien bij SBS6.

Dit waanzinnige salaris verdiende weerman Piet Paulusma bij SBS 6
Foto van Facebook Piet Paulusma

Na een 35 jaar lange weercarrière en meerdere keren te zijn benoemd als populairste weerman, moet hij zichzelf wel een flink belegde boterham kunnen veroorloven. Maar over wat voor bedragen praten we nu precies? Check hieronder het waanzinnige salaris van dat televisieheld Piet Paulusma bij SBS6 verdiende.

Wat was het salaris van weerman Piet Paulusma?

Vraag je jezelf nu af wat de 64-jarige Piet nou verdiende gedurende zijn carrière bij SBS6? Houd je vast, want na het zien van dit salaris zou jij misschien overwegen je kantoorbaan op te zeggen en je aan te melden als de nieuwe weerman van Nederland. Na 23 jaar lang het weer te hebben gepresenteerd bij SBS6 werd Piet Paulusma ‘per jaar’ beloond met zo’n 500 duizend euro. Dat is toch nog eens lekker cashen aan een dagelijks weerpraatje.

Het waanzinnige vermogen van Piet Paulusma

Een zware storm trok over het medialandschap nadat bekend werd gemaakt dat Piet Paulusma zou moeten stoppen van mediamagnaat John de Mol. Nu we achter het bizarre ‘jaarlijkse’ salaris zijn van de weerman, kan het niet anders dat Piet een waanzinnig vermogen heeft opgebouwd gedurende zijn weer carrière.

23 jaar lang van camping naar sportclub en van boerengehucht naar afgelegen natuurijsbanen trekken om het weer van de komende dagen uit te leggen. Voor Piet Paulusma was het een hele ervaring en zal altijd terugkijken op een fantastische carrière.

Ondanks we weten dat Piet nooit zou pronken met zijn vermogen, moesten wij wel twee keer slikken na het zien van dit mooie bedrag. Na eigen zeggen vertelde Piet bescheiden dat zijn vermogen wel mee viel door zijn bedrijf met zeven mensen in loondienst. Ook kreeg hij geen geld om vanaf bepaalde locaties het weer te brengen, hoogstens een bosje bloemen.

Uit de laatst bekende cijfers bleek dat Piet Paulusma Holdin BV een eigen vermogen van bijna een miljoen had, om precies te zijn €937.558. Dat op een balanstotaal van €1,2 miljoen en een totaal aan schulden van iets meer dan een ton. Hiernaast kocht hij ook nog eens een prachtige landelijke woning voor zo’n €323.000 zonder hypotheek.