We kunnen niet meer zonder goede smartphone

Ooit gehoord van het fenomeen nomofobie? Waarschijnlijk niet hè? Dit is de angst om zonder werkende telefoon te zitten. Ja, het bestaat écht en niet zo’n beetje ook. Maar liefst een kwart van de 9.000 respondenten geeft aan last te hebben van nomofobie. Enerzijds kan dit cijfer schrikbarend zijn, anderzijds is het ook weer hartstikke logisch. Zet maar eens op een rijtje waar jij jouw telefoon allemaal voor gebruikt, dan is het totaal niet vreemd dat we hieraan lijden. Je telefoon is niet alleen maar een gadget waar je mee belt. Nee, het is veel meer dan dat. Het is een onmisbaar apparaat dat we ook gebruiken als wekker, agenda én mini-tv. Kortom: een groot onderdeel van het dagelijkse leven.

En wanneer je iets dagelijks gebruikt, dan mag je jezelf wel verwennen met topkwaliteit. Aangezien je door het bomen het bos niet meer ziet, hebben wij al research gedaan om jouw zoektocht gemakkelijker te maken. Als we kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding, scoort één smartphone waanzinnig hoog. Maak kennis met de OnePlus 8T, één van de compleetste smartphones in zijn prijsklasse.

De OnePlus 8T beschikt over de belangrijkste functies

Er is een handvol specs die we vandaag dag zoeken in een telefoon. Laten we direct bij het eerste beginnen: de camera. Anno 2021 gebruikt bijna iedereen – met uitzondering van professionele cameramannen – hun smartphone als camera. Om met de paradepaardjes van andere merken te concurreren, heeft OnePlus de camera van de 8T flink onder handen genomen. De 48 MP primaire camera, 16 MP ultragroothoeklens, macrolens én monochrome lens aan de achterkant zorgen ervoor dat jij de scherpste shots kan maken.

OnePlus 8T

OnePlus 8T

OnePlus €599 Shop nu
OnePlus 8T nieuwe smartphone

OnePlus 8T

OnePlus €599 Shop nu

Dit kan je doen onder verschillende omstandigheden. De OnePlus 8T is namelijk voorzien van meerdere functies als Nightscape-modus en video-bokeh-effecten. Wanneer jij een toffe video wil opnemen, dan zal je bovendien ongetwijfeld verrast worden door de nieuwe videoportretfunctie, waardoor de telefoon de personen herkent én de achtergrond een onscherp effect geeft. Je voelt je als het ware écht een regisseur van je eigen film. Haal die inner Steven Spielberg maar in je naar boven.

Uit het bovengenoemde onderzoek blijkt tevens dat 61 procent van de respondenten last heeft van stress wanneer ze het batterij-icoontje op het scherm tussen de 1 en 20 procent zien staan, vooral als ze op dat moment geen oplader bij zich hebben. We begrijpen dat stiekem wel goed, vooral als je een belangrijk telefoontje verwacht of je telefoon wil gebruiken als navigatie voor de terugweg. Gelukkig is de OnePlus 8T hierin je beste vriend. Een van de meest opvallende functies van deze nieuwe smartphone is het snelladen. De Warp Charge 65 maakt het mogelijk om je telefoon van 0 procent tot 100 procent op te laten in nog geen 40 minuten.

OnePlus 8T smartphone

Er zal hoe dan ook een moment komen dat jij je telefoon vergeten bent op te laden, dat is onvermijdelijk. Mocht je dus bij je beste maat thuis zijn, zijn oplader even willen lenen en vlug je telefoon ready maken? Ook dan is deze smartphone sneller dan snel. Hij heeft namelijk slechts 15 minuten aan de lader nodig om voldoende opgeladen te zijn voor de hele dag. Hoe relaxt!

Een 5G smartphone met een goede prijs-kwaliteitsverhouding

Dat de prijzen van nieuwe smartphones steeds hoger komen te liggen, dat zal je ongetwijfeld niet voorbij zijn gegaan. Hoe je zo’n tien jaar geleden een telefoon kocht voor 150 euro, kan je bij sommige modellen van vandaag de dag er zelfs een extra nul achter zetten. Een enorm verschil.

OnePlus 8T

Hoewel een investering in een sterke smartphone zeker de moeite waard is, is het slim om naar de prijs-kwaliteitsverhouding te kijken van een dergelijk toestel. Op dit gebied slaat OnePlus de spijker op de kop. De 8T draagt namelijk het aantrekkelijke prijskaartje van 599 euro, zonder concessies te doen op kwaliteit.

Deze nieuwe smartphone beschikt dan ook over alles wat we mogen verwachten van de nieuwe telefoons in deze moderne tijd. Naast de fotograaf-waardige camera en het snelladen is dit toestel verrijkt met een ultrasnel 120Hz display van 6,55 inch en een sterke Qualcomm® Snapdragon™ 865-processor. Hierdoor wordt jouw ervaring smoother dan ooit tevoren en kan je zelfs gamen alsof je op een volwaardige console speelt.

Gamen op Smartphone

En last but not least; de OnePlus 8T is 5G-ready. Hierdoor kan je snel films streamen, muziek downloaden en nog veel meer. Zo weet je zeker dat jij jezelf verzekert van een toestel waar jij jaren mee vooruit kan.

Dit toestel is beschikbaar in de kleuren Lunar Silver en Aquamarine Green in varianten van 8 GB RAM + 128 GB opslag en 12 GB RAM + 256 GB opslag. Check de website van OnePlus voor meer informatie.

In samenwerking met OnePlus