Hoe rijk is Wendy van Dijk?

De 50-jarige van Dijk is al jaren niet meer te missen op Nederlandse televisie en met een waslijst aan carrière hoogtepunten een absolute kijkcijfer hit. Hoe Wendy van Dijk in 1971 werd geboren als de dochter van een marktkoopman, maakte ze op twaalfjarige leeftijd haar televisiedebuut in het AVRO-programma Zoethout. Ze verscheen in films en series als Ushi must Marry, Alles is liefde, in Oranje en liever verliefd, Moordvrouw en scoorde moeiteloos een miljoenenpubliek met het presenteren van The Voice of Holland.

In 2006 maakte van Dijk een overstap naar RTL en kwam ze te werken onder haar echtgenoot Erland Galjaar, waarmee ze samen een dochtertje heeft. Wendy presenteerde hier onder meer het programma X-Factor en zette zich in voor Doe een wens, in samenwerking met de Make-A-Wish Foundation.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

Het salaris en vermogen

Hoe in 2019 de kogel door de kerk was en Wendy na dertien jaar de overstap maakte naar Talpa Network, vlogen de geruchten over het salaris van Van Dijk je om de oren. Hoewel de actrice er zelf weinig over vrijgeeft, werd er vorig jaar tijdens een aflevering van Veronica Inside met overtuiging door Johan Derksen meegedeeld dat Wendy van Dijk over een jaarlijks salaris zou beschikken van maar liefst 2,2 miljoen euro. Dit werd overigens door collega’s Wilfred Genee en René van der Gijp tegengesproken. Volgens bronnen zou het jaarlijkse salaris van Wendy van Dijk liggen op zo’n 1,1 miljoen euro. En dit is naar ons zeggen, zeker geen misselijkmakend bedrag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3)

Het vermogen van Wendy hangt rond een slordige vier miljoen euro. Hoewel ze tegenwoordig niet meer te zien is bij The Voice of Holland, behoort ze nog steeds tot de absolute glamourtop en lijkt Nederland geen genoeg van de actrice en presentatrice te krijgen.

Dat je op tv lekker kan cashen als BN’er, dat wordt bewezen door het salaris van Ali B als jurylid van The Voice of Holland.