Het appartement van Wilfred Genee huren

Voetbal Inside is bij de voetballiefhebbers wel een programma dat je wel eens voorbij hebt zien komen. De mannen René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee maken een prachtig trio die met humor en plezier over voetbal praten alsof ze in de kroeg hangen. Nu is het programma verder gegaan onder de naam Veronica Inside. Met deze programma’s maakt Wilfred Genee genoeg geld, dus voor zijn appartement hoeft hij niet zo veel voor.

In juli 2017 kocht Wilfred Genee dit appartement voor een schappelijk bedrag van 245.000 euro. Nu kan je dit luxe appartement in Amsterdam huren voor 1295 euro per maand. Voor dit bedrag krijg je een luxe tweekamerappartement wat een totaal oppervlak van 49 vierkante meter bestrijkt. Op de derde verdieping kan jij van een lekker uitzicht genieten en zit je heerlijk knus in dit mooie appartement.

appartement Wilfred Genee
foto’s via BekendeBuren

Een luxe woning huren in Amsterdam

Met de prachtige open keuken kan jij heerlijk een gerecht in elkaar flansen voor jezelf of voor meerdere mensen. Je kan met deze open keuken gezellig bij het gezelschap blijven en hoef je niet in je eentje in de keuken te staan. Jouw bolide wil je natuurlijk ook ergens kwijt, en dat kan in de parkeergarage voor 75 euro per maand. Zo staat jouw schatje droog en veilig. Een lekker balkon kan tuurlijk ook niet ontbreken om je kop koffie in de ochtend te drinken.

appartement Wilfred Genee

Voor de koude maanden hoef jij je geen zorgen te maken als je in het appartement van Wilfred Genee verblijft, want het gehele appartement beschikt over vloerverwarming. Heerlijk voor die koude voetjes. Je moet nog wel even 2590 euro vrijhouden om als borg over te maken aan de Nederlandse presentator. Een perfect plekje voor jouw alleen of samen met je vriendin. Met zijn tweeën ben je bijna 650 per persoon kwijt. Voor Amsterdamse begrippen valt dat nog best mee. En kijk wat je ervoor terugkrijgt.

woning BN'er huren

woning Amsterdam huren

luxe apartement Wilfred Genee

Check ook even het miljoenenappartement van Joël Veltman die hij nu verkoopt. Dat is wel even een stukje groter en duurder, maar dan heb je ook wat.