Red de oceanen 365 dagen per jaar

Iedere minuut wordt een vrachtwagen vol plastic in de oceaan gedumpt. In diezelfde minuut worden er wereldwijd maar liefst 1 miljoen plastic wegwerpflessen verkocht. Toeval? Wij denken van niet. Dat plastic een groot gevaar voor onze aardbol is, dat is allang geen geheim meer. De cijfers zijn namelijk zorgwekkend. Gelukkig zijn er ook bedrijven die beseffen hoe belangrijk onze zorg voor de wereld is. Zo gaat Dopper de strijd aan tegen wegwerp waterflessen; en met succes.

Dopper Thermoskan (1)

De feiten liegen er niet om. Met iedere verkochte Dopper Insulated flessen wordt voorkomen dat er maar liefst 5 kilo plastic afval in de oceaan belandt. Eén Dopper zorgt ervoor dat de aanschaf van 200 (!) wegwerpflessen wordt tegengehouden. Maar er is meer.

Blauwe Dopper

Dopper Insulated (350 ml)

Dopper €29,50 Shop nu
terracotta tide Dopper

Dopper Insulated (580 ml)

Dopper €34,50 Shop nu

Niet alleen zorgen de Doppers ervoor dat jij geen schadelijke wegwerpflesjes meer hoeft te kopen, ook de productie is uiterst duurzaam. Dopper flessen zijn volledig recyclebaar. Elke verkochte fles draagt bij: van het creëren van bewustzijn en educatieve programma’s tot aan het opstarten van schoon drinkwater-projecten in Nepal. Indrukwekkend!

Dopper Insulated is jouw nieuwe favoriet

De kans is groot dat jij de Dopper tot nu alleen kende als een handige fles voor jouw koele dranken. Maar hoe chill is het om tijdens deze koude maanden ook je lekkere koffie warm te kunnen houden? Gelukkig dacht Dopper er ook zo over. Met de Dopper Insulated verzeker jij jezelf van een fles voor ieder seizoen, het hele jaar door. De fles houdt je thee en koffie maar liefst 9 uur lang warm. En mocht jij toch meer zin hebben in een koele drank, dan kan je deze ook voor 24 uur koel houden in de fles. Whatever you like.

thermofles koffie

Bovendien is het een fles én cup in één. Dus wanneer jij vroeg de deur uit moet en moet haasten, dan kan je alsnog bij aankomst van bestemming rustig je kopje koffie inschenken en het ultieme momentje voor jezelf pakken. Ook zijn de flessen gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn namelijk bestand tegen de vaatwasser.

Dopper Insulated

De Dopper Insulated flessen zijn verkrijgbaar in de kleuren Terracotta Tide, Breaker Blue, Blazing Black, Wavy White, Glacier Grey en Steamy Pink. Het prijskaartje vertelt ons een bedrag van €29,50 (350 ml) en €34,50 (580 ml).