Het penthouse van Joël Veltman

Na 19 jaar lang te hebben gevoetbald bij Ajax is Joël Veltman nu dan echt vertrokken. Na zo’n lange tijd bij één club te hebben gespeeld, kunnen wij Joël eigenlijk niet voorstellen in een ander shirt, maar helaas is het toch waar.

Joël Veltman verlaat daardoor ook Amsterdam en heeft zijn appartement op de Zuidas ook niet meer nodig voorlopig. Hij heeft daarom ook dit Amsterdams miljoenenappartement te koop gezet en het is een geweldig huis.

Amsterdams miljoenenappartement
foto via BekendeBuren

Het oude appartement van Joël Veltman bevindt zich op de Zuidas en is op de 20ste verdieping te vinden. Lekker hoog en overzichtelijk. Hier zit uiteraard een dakterras bij met een uitzicht waar je u tegen zegt. Met drie slaapkamers en twee badkamers is dit appartement groot genoeg om jezelf helemaal te vermaken. De totale oppervlakte beslaat 163 vierkante meter.

appartement Joël Veltman
foto via BekendeBuren

Luxe miljoenenappartement op de Zuidas

Hoeveel moet dat appartement van Joël Veltman nou eigenlijk kosten? Back in the day heeft Joël zijn woning ingericht met een binnenhuisarchitect en ziet alles er dus tip top uit. Voor deze woning met zijn adembenemende uitzicht moet je echter wel even 2,1 miljoen euro neerleggen. Met dat geld kan je ook deze villa in Brabant kopen en dan houd je ook nog eens een klein miljoen over.

Om totaal comfort te creëren is de gehele woning uitgerust met vloerverwarming wat een must is tijdens deze koude dagen. Als je dan toch luxe gaat, moet je wel all the way gaan. Voor de warmere dagen is er zelfs vloerverkoeling. Wil je jouw bolide niet op straat parkeren? Daar heeft deze woning van de Nederlandse voetballer uiteraard ook een oplossing voor. Die kan je in de parkeergarage neerzetten. Je krijgt wel wat voor je geld in ieder geval. Zullen we wat foto’s bekijken?

luxe woning amsterdam
foto via BekendeBuren
huis op de zuid-as
foto via BekendeBuren
appartement Joël Veltman
foto via BekendeBuren
Amsterdams miljoenenappartement
foto via BekendeBuren