Moderne villa in Nuenen op Funda te koop

Een villa van nog geen 20 jaar oud, dat kan maar één ding betekenen: het ziet er modern uit. En dat doet het zeker. De moderne villa die op Funda staat is pas in het jaar 2000 gebouwd en het interieur is in 2009 gerealiseerd. De villa staat in het Brabantse Nuenen, net iets naast Eindhoven.

Dus mochten je roots echt in het zuiden van het land liggen en wil je graag mega luxe wonen, dan is dit de ideale kans om een te bemachtigen.

moderne villa nuenen

Woonhuis én kantoor

De woning is opgedeeld in een stuk woonruimte en een stuk kantoor. De villa is ongeveer 250 vierkante meter met een bedrijfsruimte of studio van ongeveer 300 m2. Al deze vierkante meters zijn te vinden op een perceel van 1198 vierkante meter met ruim voldoende parkeerplaatsen. Hierdoor kan je ook makkelijk je klanten en/of vrienden ontvangen, wanneer deze op bezoek komen. Op de begane grond vind je een ruime hal met garderobe, toilet en deur naar het leefgedeelte met een lichte werkplek. Hier heb je prachtig uitzicht op een ruime tuin. Aangrenzend heb je een prachtig keukeneiland met genoeg plek om je kookkunsten te laten zien aan diegene die op bezoek zijn.

Op de bovenste verdiepingen vind je 3 slaapkamers en een ruime zolder. Ook hier is alles modern ingericht en heb je genoeg ruimte, want de slaapkamers zijn ruim genoeg om van alles te kunnen doen, zoals je favoriete hobby uitoefenen.

moderne villa nuenen 2 moderne villa nuenen badkamer 3 moderne villa nuenen slaapkamer

De prijs van een Brabants paleis

Deze woning is uiteraard vrijstaan, dus je zal niet snel last hebben van je buren. Natuurlijk is je werk aan huis ook echt een behoorlijke luxe, vooral omdat je de werkruimte en leefruimte kan afsluiten met een grote deur. Daardoor heb je niet het gevoel hebt dat je constant op je werk bent.

Mocht je denken: ach Nuenen, dat is veel te ver weg van de randstad. We hebben het even voor je opgezocht: om in het centrum van Amsterdam te komen, heb je een reistijd van een kleine anderhalf uur. Het valt dus reuze mee qua reistijd als je een dagje Amsterdam wilt doen. De koopsom van deze woning bedraagt € 1.200.000. Maar daarmee ben je wel de koning van het zuiden.

villa uitzicht naar tuin
ruimte om te werken