Wie is Nick van de Wall?

Geboren in 1987 heeft Nick van de Wall  op zijn 34e het leven al volledig uitgespeeld. De boomlange dj (ruim 2 meter lang) begon op jonge leeftijd te experimenteren met het programma Fruity Loops en al snel was hij zijn eigen muziek aan het maken. Vervolgens was hij overal in Nederland te bewonderen, voordat hij ook zijn internationale doorbraak maakte.

Zo maakte hij remixes van Revolver van Madonna en Alejandro van Lady Gaga. Zijn tot dan toe grootste hit kwam toen hij met Pitbull, Ne-Yo en Nayer het nummer Give Me Everything maakte. Zo heeft hij nog veel meer hits gemaakt en ondertussen is hij niet meer weg te denken uit de EDM-wereld.

 

Wat is het salaris en vermogen van Afrojack?

Het vermogen van Afrojack wordt door Quote geschat op 26 miljoen euro. Hij behoort hiermee tot de rijkste BN’ers, maar daarbij moet hij qua dj’s wel Martin Garrix voorlaten. Martin Garrix is door zijn vermogen namelijk de rijkste BN’er onder de 40 jaar. Ook hebben de afgelopen jaren een vervelende nasmaak achtergelaten omdat er door de pandemie minder te verdienen was voor artiesten. Gelukkig kan hij dat nu weer allemaal inhalen. Daarvoor ben je wel een gigantisch bedrag kwijt want je moet zo’n 75.000 dollar op tafel leggen om hem een avondje te laten draaien. Niet gek dus dat Afrojack een gigantisch vermogen heeft waar hij de mooiste dingen koopt. Zo wordt hij regelmatig gezien in zijn peperdure auto’s en rijdt ze soms zelfs in prak, maar we betwijfelen of hij daar een minuut minder om slaapt als hij zijn banksaldo heeft gecheckt.