De carrière van Martin Garrix

Van een 24-jarige jongeman zou je niet direct verwachten dat hij de rijkste BN’er onder de 40 jaar is. In de lijst van de rijkste Nederlanders onder de 40 jaar moet Martin Garrix het doen met een zestiende plek. Hij heeft dit grote vermogen natuurlijk te danken aan zijn enorme successen die hij als DJ viert. Zijn echte naam is Martijn Gerard Garritsen. In de beginjaren van zijn carrière had hij een platencontract bij Spinnin’ Records. Inmiddels heeft Martin Garrix zich aangesloten bij Sony Music. Hij heeft op grote festivals gestaan zoals Tomorrowland, Coachella en Ultra Music festival. Daarnaast heeft hij samengewerkt met niet de minste artiesten: Avicii, Bebe Rexha, David Guetta, Troye Sivan en de knappe Dua Lipa. Martin Garrix is dan ook een gevestigde naam in de muziekwereld en heeft nog een hele mooie toekomst voor zich.

View this post on Instagram

Coachella, April 11th, 2014

A post shared by Martin Garrix (@martingarrix) on

Het eigen vermogen van Martin Garrix

Iedereen weet dat Martijn veel geld heeft. Maar hoe groot is zijn vermogen nou precies? Het vermogen van de Nederlandse DJ wordt geschat op 45 miljoen euro. Ook andere jonge Nederlandse DJ’s hebben over hun vermogen niks te klagen. Zo heeft Hardwell een vermogen van 22 miljoen en heeft Afrojack het ook niet slecht voor elkaar met een vermogen van 30 miljoen euro. Toch staat Martin Garrix nog niet in het lijstje van de rijkste DJ’s ter wereld. Hier staan overigens wel twee andere Nederlanders in.

View this post on Instagram

Exploring Ibiza 🌞

A post shared by Martin Garrix (@martingarrix) on

Andere rijke BN’ers onder de 40 jaar

De rijkste vrouw onder de 40 jaar is ons prachtige topmodel Doutzen Kroes. Toch leggen al deze BN’ers het ruim af tegen de rijkste Nederlander onder de 40 jaar. Stijn Koster zijn vermogen wordt namelijk geschat op 200 miljoen euro.