Gadgets voor in de zomer

De zomer betekent weer lekker veel tijd buiten besteden. Of het nou in je tuin, op je balkon of in een park is; in de zomer gaat elke man veel naar buiten. Om deze tijd optimaal te benutten heb je een aantal vette gadgets. Deze bijzettafel heeft een koelfunctie waardoor jij je drankjes altijd lekker koud kan serveren. Ook deze Darth Vader grill is een must have item voor de zomer. Als je tijd over hebt kan je ook altijd nog net zoals deze Amsterdamse vrouw een zwembad in je tuin bouwen. Voor aankomende zomer zou je deze Beer Pong Golf Set in huis moeten halen.

Beer Pong Golf Set

Beer pong golf set

Drankspelletjes zijn altijd leuk om te doen. Met dit drankspelletje zal je ook weer gegarandeerd plezier hebben. Het is misschien moeilijker dan het gemiddelde drankspelletje maar minstens zo leuk. Het werkt net zoals het ‘normale’ beer pong maar hierbij moet je het balletje in de een van de bekers slaan met een golfclub. Het heeft iets weg van minigolf. In dit set zit een houten plank geleverd waar je de bekers in kan doen. Ook krijg je er 6 golfballetjes bij. Wel moet je je eigen golfclub ergens vandaan halen want die zit hier niet bijgeleverd. Misschien wil je na het spelen van dit spelletje nooit meer terug naar de originele versie van beer pong.

Drankspelletje

Je kan dit spel trouwens ook spelen zonder drank. Dan kan je zien wie het beste de balletjes in de lege bekertjes kan slaan. Op deze manier kan je er ook een leuke activiteit van maken voor de hele familie zodat kinderen ook gezellig kunnen meedoen. Je kan het Beer Pong Golf Set aanschaffen voor 95 dollar.