De nieuwe auto van dj Afrojack

Vol trots deelde hij online dat hij zijn wagenpark heeft uitgebreid met een dikke Audi RS6. Daarnaast beschikt hij ook al over een Audi R8, een RS6 C6 en C7, een Ferrari 458, een Ferrari F12 Berlinetta, een 812 Superfast, een Lamborghini Aventador, een Aventador SV, een Rolls-Royce Ghost en een Plantom Drophead Coupé. Inderdaad, wat een lijst!

Met zijn goedgevulde bankrekening dacht hij ongetwijfeld dat het weer eens hoog tijd werd voor wat verwennerij. Je moet ook wat als je net getrouwd bent en een kasteel gekocht hebt. Het leven wordt vrij snel saai als je dat soort prikkels gewend bent. Deze prikkels brengt hij dan ook even terug met zijn nieuwe sportwagen. In een post op Instagram laat hij de nieuwe bak aan zijn volgers zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick (@afrojack)

Flink aan laten sleutelen door Afrojack

Afrojack heeft bovendien volop laten sleutelen aan zijn nieuwe auto. De Audi is namelijk voorzien van een imposante 1.001 pk. Hiervoor heeft hij de hulp van tunebedrijf MTM ingeschakeld. De ‘normale’ Audi RS6 C8 beschikt over ‘slechts’ 600 pk. De topsnelheid is zo’n 250 kilometer per uur en binnen 3.6 seconden is een topsnelheid van 100 kilometer per uur bereikt. Vandaar dat deze wagens zo’n 190.000 euro kosten. Afrojack heeft echter nog wat extra voor afgerekend voor het pimpen van zijn wagen. Gelukkig heeft hij dat met een aantal optredens weer terugverdiend.

Getrouwd met erfgename Lamborghini

Naast zijn nieuwe ride, is Afrojack dus ook getrouwd met de erfgename van Lamborghini. Deze dame is van uitzonderlijke klasse en minstens zo bewonderenswaardig als zijn nieuwe wagen.