Nieuw op Netflix in week #16

We staan weer aan het begin van een nieuwe week. In week 16 komt er veel nieuw op Netflix bij. Of je nu fan bent van David Attenborough en diens prachtige documentaires over de planeet, of dat je juist fan bent van films over andere planeten: de komende dagen vind je het allemaal op Netflix.

Zero seizoen 1

Online zijn veel films en series te vinden over superhelden. Zero belooft ook zo’n serie te worden, maar dan net even anders. We volgen de Italiaanse jongen Omar. Hij is erg verlegen en wordt daardoor vaak over het hoofd gezien. Wanneer de wijk van Milaan waarin hij woont in gevaar is, komt hij erachter dat hij superkrachten heeft. Hij kan namelijk letterlijk onzichtbaar worden. Opeens wordt Zero gedwongen om zijn wijk te beschermen en zichzelf op de voorgrond te zetten. Vanaf woensdag 21 april staan de 8 afleveringen van het eerste seizoen nieuw op Netflix.

 

Life in Colour with David Attenborough

Laat het maar aan David Attenborough over om weer met een geniale natuurdocumentaire te komen. De 94-jarige documentairemaker levert ditmaal Life in Colour af. Hierin ligt de focus op de prachtige kleuren van de dieren uit het wereldwijde dierenrijk. Dat niet alleen: er wordt specifiek ook gefocust op hoe dieren hun kleuren en patronen gebruiken. Voor de serie reisde Attenborough weer de hele wereld over. Perfect als die buitenlandse vakantie er nog even niet in zit. Vanaf donderdag 22 april staat de reeks nieuw op Netflix. Check ook ons overzicht van de 10 beste natuurdocumentaires op Netflix.

 

Stowaway

In de sci-fi film Stowaway staat een groep astronauten voor een lastige keuze. Een klein team is op weg naar Mars voor een operatie. Als ze zijn vertrokken komen ze er achter dat er een extra persoon aan boord is, een ‘verstekeling’ (de vertaling van Stowaway). Ze kunnen niet meer terug naar de aarde, maar eigenlijk hebben ze ook te weinig voedsel. Wat voor lastige keuze gaat het team maken? Vanaf donderdag 22 april staat de film nieuw op Netflix en krijgen we het antwoord op die vraag.