Dj Afrojack is getrouwd met Elettra Lamborghini

De 33-jarige Dj Afrojack en de 26-jarige Elettra Lamborghini postten op Instagram een trouwfoto met de tekst: ‘26.09.2020 ❤️🔐’

View this post on Instagram

26.09.2020 ❤️🔐

A post shared by Nick (@afrojack) on

Dat het dik aan is tussen de twee geliefden is wel duidelijk. Ze weten de relatie ook prima in stand te houden, ondanks hun drukke levens. Dj Afrojack heeft namelijk behoorlijk veel optredens. Elettra is zangeres en heeft ook veel optredens. Zij is onder andere bekend van haar nummer samen met rapper Pitbull. En voor de oplettende reality show volgers; jullie kunnen haar ook herkennen van haar korte periode in Geordie Shore.

Afrojack vroeg haar ten huwelijk tijdens kerst

Op Eerste Kerstdag 2019 vroeg Afrojack zijn vriendin ten huwelijk. Inmiddels is het al een aantal maanden later en zijn ze dus net getrouwd. Samenwonen doen ze al een tijdje, want afgelopen juli kocht Afrojack zijn nieuwe woning: een waanzinnige kasteelvilla met acht badkamers op de grens van Nederland en België. Met een vraagprijs van 20 miljoen voor De Markgraaf wordt wel duidelijk dat ze het financieel niet moeilijk hebben. Het is dus een kasteel, een groot trouwfeest in eigen woning is voor in de toekomst een goede optie.

Elettra Lamborghini is geen onbekende

De achternaam van Elettra komt bekend voor, vind je niet? De vrouw van Afrojack is inderdaad onderdeel van de Lamborghini-familie. De auto- en tractorfabrikant Lamborghini is namelijk van haar grootouders. Afrojack heeft inmiddels trouwens een enorm wagenpark. Een aantal jaar geleden reedt hij nog een Ferrari F12 in de prak. Gelukkig voor hem heeft hij zijn Lamborghini Aventador LP750-4 Superveloce wél heel gelaten.

Onlangs had dj Afrojack nog een optreden in Nederland, maar wanneer de eerstvolgende show in Nederland is, heeft hij nog niet bekend gemaakt. Overigens hoeft hij zich qua geld geen zorgen te maken: zijn vermogen is dit jaar nog geschat op het astronomische bedrag van 60 miljoen dollar, omgerekend een kleine 51 miljoen euro.

Hieronder nog een aantal foto’s van Elettra op een rij:

View this post on Instagram

Io versione centrino da tavolah ❤️

A post shared by Elettra Lamborghini (@elettramiuralamborghini) on