Populaire nummers van dj Afrojack

Als je een beetje bekend bent in de scene, dan heb je de naam dj Afrojack (ook wel bekend als Nick van de Wall) vast wel gehoord. Hij heeft een aantal keer samengewerkt met andere wereldbekende artiesten en daarmee hoog in de hitlijsten gestaan met nummers als Give Me Everything (featuring Pitbull, Ne-Yo & Nayer) en Take Over Control (featuring Eva Simons).

 

Het salaris van een top dj

Dj Afrojack behoorde vorig jaar niet tot de vijf rijkste dj’s ter wereld, maar hij heeft zeker niks te klagen. Ieder jaar stelt het populaire tijdschrift DJ Mag een lijst op met de 10 beste dj’s. Je raadt het al: Nick heeft een plek weten te scoren in de lijst. Dj Afrojack staat al jaren in de top 10 en heeft naar verluidt een jaarinkomen van zo’n 11 miljoen euro. En wat doe je met al dat geld? Precies. Je koopt de grootste en opvallendste dingen.

Het nieuwe huis van dj Afrojack

Je kan het eigenlijk geen ‘huis’ meer noemen. Kasteelvilla De Markgraaf is de plek waar Nick en zijn vriendin Elletra (de kleindochter van de oprichter van Lamborghini) zich thuis gaan voelen. Dit landgoed bevindt zich op de grens van Nederland en België en is na een enorme renovatie de droomwoning van velen.

View this post on Instagram

LW 2020 ❤️

A post shared by Nick (@afrojack) on

Maar wat heeft kasteelvilla De Markgraaf (gelegen in Kalmthout) allemaal in petto? Genoeg, kunnen we je zeggen. Nick en Elettra zullen onder andere acht slaapkamers, acht badkamers, drie keukens en een binnenzwembad tot hun beschikking hebben. Dit is nog lang niet alles, want dit betreft alleen het hoofdgebouw. Ze krijgen er meerdere bijgebouwen, pistes voor paarden en maar liefst 17 stallen bij waardoor ook de grote viervoeters niks te klagen hebben.

 

De prijs voor de kasteelvilla zou rond de 20 miljoen euro liggen. Althans, dat was de vraagprijs. Hoogstwaarschijnlijk heeft Nick niet dat exorbitante bedrag op tafel gelegd, maar het zal hoe dan ook geen goedkope aanschaf geweest zijn.