Don de Jong showt zijn huis op YouTube

Met maar liefst 1,06 miljoen abonnees en 662 duizend volgers is Don de Jong best populair op het internet. Net als verschillende andere Nederlandse YouTubers, zoals Gio Latooy, post hij dagelijkse vlogs. Don is nog maar 23 jaar jong en lijkt het best goed voor elkaar te hebben.

Zo kocht hij op jonge leeftijd al een eigen huis en heeft hij ook twee hele mooi wagens in zijn bezit: een Audi RS6 ABT en een Lamborghini Hurucan. Naast zijn YouTube carrière is hij ook medeoprichter van de bedrijven Focus Drink en Beat my Boxer. Die tweede bezorgt elke maand nieuwe boxers in je brievenbus. Aan het huis dat Don de Jong kocht hing trouwens best een flink prijskaartje. Hij mocht bijna acht ton neertellen, iets wat de meeste jongeren (en ouderen) hem niet nadoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Don de Jong 😝 (@dondejong_)

De zoektocht naar zijn droomhuis duurde maar liefst anderhalf jaar en Don de Jong nam zijn volgers daar dan ook maar al te graag in mee. En dus kwamen er vlogs van de bezichtiging, de koop, en dan uiteindelijk ook het resultaat. Don schafte het huis uiteindelijk in september 2020 aan en daarna duurde het nog tot april 2021 tot het echt helemaal klaar was.

Zijn woning staat niet in de grote stad, maar in het dorpje Roelofarendsveen, in de buurt van Leiden. Dat er goed geklust is, is wel te zien: in het huis vind je een luxe keuken en badkamer en een mooie, hele ruime woonkamer. De deur naar de garage heeft een Lamborghini logo tussen glas. Zo weet je precies wat je in de garage gaat vinden. Zoals je kunt zien was het huis nog niet helemaal ingericht. Toen de video gemaakt werd waren er zelfs nog kamers waarvan Don geen idee had wat hij er mee moest.

Bekijk hieronder de rondleiding van Don de Jong: