Deze armband geeft je een shock als je te veel geld uitgeeft

We kennen allemaal wel die ene persoon, of misschien ben je het zelf, die altijd teveel geld uitgeeft. Ze kopen alles wat los en vast zit en komen hierdoor elke maand weer zonder geld te zitten. Gelukkig is hier een oplossing voor bedacht. Het wordt misschien je vriend of je allergrootste vijand, maar Pavlok helpt je in ieder geval van je shopverslaving af.

Met de Pavlok armband kun jij ervoor zorgen dat je niet teveel geld uit gaat geven, maar hoe doe je dat dan? Je koppelt de armband aan je eigen bankrekening en stelt een geldlimiet in dat je niet mag passeren. Op het moment dat je limiet bijna is bereikt, krijg je via je mobiele telefoon een melding. Een soort allerlaatste waarschuwing eigenlijk. Geef je hierna nog meer geld uit en ga jij je het limiet voorbij? Dan ben je het haasje en krijg je van de armband een elektrische shock. Even laten zien hoe veel pijn het doet wanneer je veel geld uitgeeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ⚡Pavlok Habit Training (@pavlok)

Ook goed om andere gewoontes te verhelpen

Misschien ben je niet verslaafd aan het uitgeven van geld, maar heb je een andere slechte gewoonte waar je af zou willen. Ook daarvoor kun je de Pavlok aanschaffen. Denk hierbij aan teveel tijd dat je doorbrengt op je telefoon, als je teveel televisie kijkt, teveel snoept of zelfs te lang je wekker aan het snoozen bent in de ochtend.

We kunnen wel stellen dat het een aankoop is dat voor veel doeleinden, vooral veel slechte gewoonten, gebruikt kan worden. De prijs is redelijk, voor de ene zal het erg prijzig zijn en de ander zou het zien als een investering in zichzelf want de Pavlok kost namelijk 149 dollar. Je kunt hem dan krijgen in verschillende kleuren zoals; zwart, rood, blauw, grijs en roze. Ook mag je de armband altijd binnen zes maanden kosteloos terugsturen. Maar als 149 dollar je als teveel geld klinkt, dan moet jij je als échte shopverslaafde realiseren hoeveel geld je met zo’n armband kan besparen.