Hoe gaat het met Justin Bieber?

Het is een tijdje stil geweest rondom de artiest. Maar zijn leven met zijn vrouw Hailey Bieber lijkt beter dan ooit te gaan. De 26-jarige Justin Bieber scoort weer hit na hit en belandt daarmee ook hoog in de hitlijsten. Met de hit ‘Holy’ heeft hij iedereen weer omver geblazen. Onlangs kocht hij van zijn verdiende geld een bizar mooie villa en is hij gek op dure auto’s. Maar geld uitgeven aan kleding en accessoires vindt hij ook geen enkel probleem. Hij draagt naast alle dure merkkleding ook een bizar duur horloge: een 18-karaats Rolex horloge.

De ingelegde diamanten maken het horloge nog meer bijzonder. Het Rolex Cosmograph Daytona horloge is één van de aanwinsten van de zanger.

View this post on Instagram

Cross tween tween

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Rolex Cosmograph Daytona horloge

Wanneer Justin Bieber een Rolex koopt, dan koopt hij ook een hele bijzondere. De Rolex Cosmograph Daytona is van 18-karaats goud. Daarnaast is de wijzerplaat ingelegd met diamanten. Overigens komt het niet vaak voor dat een Daytona compleet van champagnegoud is. Vaak is de Rolex namelijk zilver met een gekleurde wijzerplaat. De Datejust en Day Date vind je trouwens wel vaak in de complete champagnegouden samenstelling. De Rolex Cosmograph Daytona (ref. 116528GLDD) is dus één van de weinigen die je tegen gaat komen. Natuurlijk is Justin Bieber één van de trotse eigenaren van het horloge.

Het is binnen de rap- en zangindustrie wel een soort hype dat een horloge compleet van goud is. Zo hebben in Nederland de rappers Boef en Lil’ Kleine allebei de champagnegouden Rolex Day Date 40.

rolex daytona horloge

Wat kost het Rolex horloge?

Er hangt, zoals bij elk kledingstuk van Justin Bieber, een flink prijskaartje aan. Waar een een normale Cosmograph Daytona rond de 31.000 euro ligt, kost het model dat Justin Bieber draagt rond de 42.000 euro. Daarmee is hij baas boven baas, want een horloge van die prijsklasse komt niet snel voor.

Justin is trouwens niet de enige beroemdheid die een dure klok heeft. Ook het horloge van Christiano Ronaldo is een mooi model horloge.