Hailey Bieber is meer dan ‘de vrouw van’

De 23-jarige vrouw van Justin Bieber heeft zelf al een flinke reputatie opgebouwd als tv persoonlijkheid. Eerder was ze namelijk al te zien in de documentaire Livin It: Unusual Suspects en Secrets of New York Fashion Week. Daarnaast was ze te zien tijdens de populaire talkshow Saturday Night Live. Even na dat optreden werd ze een van de vaste presentatrices van het wereldbekende muziekprogramma Drop the mic. Inmiddels is Hailey Bieber niet alleen geliefd op televisie, ook is de Amerikaanse schoonheid niet weg te denken op Instagram.

Justin en Hailey zijn twee jaar getrouwd

Justin en Hailey Bieber waren afgelopen weekend twee jaar getrouwd. Dat was natuurlijk genoeg reden om een klein feestje te houden. Ze zijn met z’n tweeën heerlijk gaan picknicken, als vanouds. Ze hadden allerlei lekkere snacks gehaald bij hun favoriete winkel om de picknick helemaal af te maken. Ze postte deze foto tijdens de picknick:

View this post on Instagram

picnic lady

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Hailey is model van Versace

Voor de campagne ‘pour femme’ van Versace stond ze laatst model. Daarnaast is ze een van de ambassadeurs voor het kledingmerk Levi’s. Ook daarvoor staat ze regelmatig vóór de camera. En dat is bijzonder, want Hailey is ‘slechts’ 1,71 meter. Dat is klein voor een vrouwelijk model, daardoor voelde ze zich in het verleden onzeker tegenover topmodellen als Bella Hadid en Kendall Jenner. Maar ze heeft het tegendeel bewezen. Hailey: “Ik zie er niet klein uit op foto’s en ik heb bewezen dat je ook een carrière kunt opbouwen zonder over de catwalk te lopen.”

View this post on Instagram

🇧🇷

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Toekomst van Hailey Bieber

Dat Hailey nu al succesvol is, is wel duidelijk. Ook voor Justin Bieber gaat het allemaal voor de wind. Hij komt namelijk weer met nieuwe muziek, samen met de artiest Chance the Rapper. Daarnaast speelden Hailey en Justin samen mee in de nieuwste videoclip van Drake. Ze lijken het gelukkig goed te hebben samen.

 

Ze kochten afgelopen jaar ook samen een nieuwe villa in Beverly Park. Het huis kostte omgerekend 22 miljoen euro. Sick.