In 2016 kocht Sloos samen met zijn vrouw dit luxe pand aan de Amsterdamse Van Eeghenstraat voor €4,25 miljoen. In de tussentijd is er een nieuwe fundering in gelegd en zijn er nog een aantal ruimtes opgeknapt en aangepast. Deze spot in Amsterdam is erg gewild en dat is terug te zien in de cijfers.

Het riante woonhuis staat nu te koop voor maar liefst € 7,2 miljoen. De snelle rekenaars onder ons hebben al gauw in de smiezen dat Sloos een bedrag van €3 miljoen winst boekt.

huis 3 Huis

Woning kijkt uit op het Vondelpark

Met het Vondelpark als achtertuin staat het sfeervolle familiehuis in de verkoop op Funda. Het aanbod gaat over een woonoppervlakte van maar liefst 472 m², verdeeld over 5 woonlagen. Daarachter ligt een ruime tuin met een overdekte chill-ruimte. Alleen is het een beetje a-relaxed dat alle buren er uitzicht op hebben, maar goed. Neem dat maar voor lief.

Dagelijks over de traptreden struikelen is niet nodig dankzij de ingebouwde lift. Door de hoge ruime kamers, functionele zonligging en pittoreske uitzichten, is het huis zeer licht en beleef je de échte Amsterdam-experience. Vanuit het trappenhuis pak je de luie trap om je weg te vervolgen richting het chille dakterras, die een schitterend uitzicht biedt over de Zuidas en het Vondelpark. Is toch ook wel het minste wat je voor zo’n astronomisch bedrag verwacht, niet?

woning

Toch wel bizar dat je voor 7,2 miljoen een rijtjeshuis hebt waar de buren als pottenkijkers hun vrije gang kunnen gaan. En om nog maar te zwijgen over de schaarsheid aan parkeerplekken in deze wijk van Amsterdam. Daar hoeft Sloos zich in ieder geval niet druk over te maken. Eerder dit jaar kochten hij en zijn partner alweer een vrijstaande villa in Bloemendaal voor zo’n €4 miljoen. Wie weet staat dat huis hetzelfde lot te wachten als deze Amsterdamse woning.

Check meer beelden van de Amsterdamse woning op Funda hieronder:

stijlvol interieur Amsterdam woning Amsterdams rijtjeshuis vondelpark kunst interieur thuis gym