Vondelpark als achtertuin

Er zijn veel woningen in het hogere segment in Amsterdam te vinden dit moment, de ene nog mooier dan de ander. Er komt wel vaker een woning vrij in onze hoofdstad waarvan je loopt te watertanden. Deze villa, met als achtertuin het Vondelpark, is een droom van iedere Amsterdammer. Met een woonoppervlakte van 363 vierkante meter en naast het Vondelpark nog een privétuin valt er aan leefruimte niet te klagen.

Eén van de beste locaties van Amsterdam

Een locatie die er niet om ligt. Wie droomt er nou niet van het Vondelpark als achtertuin? Daarnaast heb je de mooiste winkelstraten van Nederland op steenworp afstand, zoals de P.C. Hooftstraat en de Cornelis Schuystraat. Ook heb je wereldberoemde musea zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum om de hoek zitten. Daarnaast barst het in de buurt van de uitstekende restaurants waar jij kan genieten van culinaire hoogstandjes. Noem eens tien plekken in Amsterdam waar je kan wonen op steenworp afstand van alle faciliteiten en ook nog eens volop in het groen – hoogstwaarschijnlijk lukt dat niet zomaar.

Droomhuis in Amsterdam MAN MAN 02

Zandpad 7

Een geheel vrijstaand pand naast het Vondelpark, bestaande uit 4 bouwlagen. Dit is een parkvilla met een ouderwetse bouwstijl. De woning heeft, ondanks dat het naast het drukke Vondelpark ligt, een volledig beschutte ruimte zodat aan privacy geen gebrek is. Dit zonnige monumentale pand beschikt over maar liefst 10 kamers, meerdere badkamers, meerdere terassen en nog veel meer. Naast dat de kamers met hoogwaardige materialen zijn afgewerkt, is er ook niet bezuinigd op de isolatie van het pand. Zo is het hele pand met dubbele beglazing geïsoleerd. Bekijk zelf de mooiste shots:

Droomhuis in Amsterdam MAN MAN 01 Droomhuis in Amsterdam MAN MAN 03 Droomhuis in Amsterdam MAN MAN 04 Droomhuis in Amsterdam MAN MAN 05 Droomhuis in Amsterdam MAN MAN 06 Droomhuis in Amsterdam MAN MAN 07 Droomhuis in Amsterdam MAN MAN 08droomhuis in Amsterdam MAN MAN 11

Al met al is Zandpad 7 een woning om van de dromen. Ben je niet geïntresseerd in een vrijstaande villa in Amsterdam, maar juist op zoek naar een appartement? Check dan even het volgende brute Amsterdamse appartement. Een woning waar elke man het warm van krijgt.