De verzameling auto’s van Rico Verhoeven

Als je goed bent in een sport, kan je er ook lekker geld mee verdienen. Dat laat ook Rico Verhoeven zien op zijn sociale media. De kickbokser heeft al aardig wat centen gestopt in dikke bolides en lijkt er maar geen genoeg van te krijgen. Rico heeft onlangs zijn Porsche Panamera al ingeruild voor een dikke McLaren 720s. Maar dat is niet alles. Sinds kort heeft hij ook een nieuwe Audi RSQ8. Niet dat hij daar genoeg aan had, want hij heeft ook nog twee prachtige motoren in zijn garage staan; een Ducati Diavel 1260 S en een Suzuki GSX-R1000R.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)

Naomy van Beem wordt blij gemaakt met een nieuwe wagen

Kerst is al om de hoek en dat betekent cadeaus, cadeaus en nog meer cadeaus. Maar in het geval van Rico gaat het over een ander kaliber dan bij de meeste personen. Hij kocht voor zijn vriendin Naomy van Beem namelijk een gloednieuwe auto. Hij kon niet wachten om het te geven en plaatste op Instagram een video waarin de gloednieuwe auto van Naomy te zien was. In de video is te zien dat zij sprakeloos is wanneer ze ontdekt dat de auto voor haar is.

Onder de video staat¬†“Christmas came early this year. when daddy is fully “URBAN” we had to hook up mommy as well. @absolute.motor did an incredibale job getting this car ready is such a short time…… paint job, wheels and ofcourse the @urbanautomotive.eu parts straight”.¬†Duidelijk dus dat de auto een upgrade heeft gehad van het bedrijf Absolute Motors, met natuurlijk onderdelen van het bedrijf waar Rico Verhoeven zelf mee samenwerkt: Urban Automotive Europe.

Bekijk hieronder de auto van de mooie vriendin van Rico Verhoeven:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)