Wie is Manuel Broekman?

Manuel Broekman is geboren op 26 december 1986 in Amsterdam. Hij is de zoon van toneelschrijver Flip Broekman en actrice Anke van ’t Hof. Zijn zus, Medi Broekman, is ook een actrice en was te zien in de dramaserie Stellenbosch.

Manuel maakte zijn acteerdebuut als Peter in de kinderserie Madelief en in 2005 kreeg hij zijn eerste vaste rol in de dramaserie Sprint. Hier was hij te zien samen met Jeroen van Koningsbrugge en Yolanthe Cabau. Na zijn rol in voetbalvrouwen (2007) was hij vooral te zien in bioscoopfilms. Drie jaar later werkte Manuel ook als presentator en verslaggever bij BNN en in 2014 deed hij mee aan Expeditie Robinson.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Manuel Broekman (@manuelbroekman)

De verhuizing naar Sliedrecht

De Nederlandse acteur heeft laatst een appartement gekocht in Sliedrecht om misschien even te ontsnappen uit het drukke Amsterdam. Het is een driekamerappartement met twee slaapkamers en een badkamer. Verder is er een lichte woonkamer met openslaande deuren naar het balkon op het zuiden en een open keuken met diverse inbouwapparatuur en een werkeiland om aan te zitten.

Manuel Broekman heeft het appartement met een woonoppervlakte van 80 vierkante meter gekocht voor 325.000 euro. Dit is 26.000 euro boven de vraagprijs van 299.000 euro. Wil je meer weten over het appartement? Kijk dan voor meer informatie op Bekendeburen of zie de foto’s hieronder. Aan de foto’s te zien, gaat hij hoogstwaarschijnlijk nog een nieuw likje verf aan zijn appartement geven:

De verhuizing naar Sliedrecht

De slaapkamer van Manuel Broekman