Lekker sportief met Naomy van Beem

De vriendin van kickbokser Rico Verhoeven weet wel wat gezond eten en goed sporten is. De grootste passie van Naomy van Beem is fitness en als wij naar haar kijken, zie je dat gelijk. Niet alleen is zij ontzettend fit, ook is ze een hardwerkende dame die van haar passie haar beroep heeft gemaakt. Naomy is namelijk werkzaam als personal coach. Ze begon met trainen van vrouwen en mannen. Door de jaren heen groeide haar klantengroep onder de BN’ers, waaronder oo haar huidige vriend Rico Verhoeven.

Volgers uitdagen met challenge

Naast dat deze dame een personal coach is, heeft zij ook haar eigen app ontwikkeld. Op deze app geeft zij aan honderden vrouwen op maat gemaakte trainingen met voedingsschema’s en persoonlijke begeleiding. Oftewel een echte businesswoman met liefde voor haar passie. Toch geeft ze aan moeite te hebben met verleidingen: Ik ben nu al bezig met pepernoten, snoepjes en alles dat er al in de winkel ligt en we zijn nog geen eens in de maand november. De winter is altijd een periode waarin mensen flink wat kilo’s aankomen. Ik zorg dat dit niet gebeurt en ik dus goed in me vel zit tijdens de feestdagen.”

Ze maakt indruk met foto’s op Instagram

Wat is nou de beste manier om mensen aan te sporen om deel te nemen aan je fitness-challenge? Natuurlijk door zelf een superfitte foto te plaatsen ter motivatie. Naomy plaatste op Instagram een prachtige spiegelfoto in zwart ondergoed om ons allemaal maar even te herinneren aan waarom sporten goed is voor ons. Zo reageerde ook Rico Verhoeven met “discipline is key! #yougotthis”. Nou Naomy, ons hoef je niet meer over te halen. Wij doen mee!

Hieronder vind je de desbetreffende foto van Naomy en wat aandachttrekkende vakantiefoto’s: