Relaties van Dre Hazes

Na de relatie met Monique heeft Dre een relatie gehad met Bridget Maasland, maar dat werkte toch niet zoals ze hoopten. Die relatie is ook erg vaak ter sprake gekomen in de media. Na Bridget is Hazes nog even terug gegaan naar Monique, maar dat was van korte duur. Sarah van Soelen kwam daarna in de picture. Nadat de breuk bekend was gemaakt tussen Sarah van Soelen en Andre Hazes, kwam Anne Rose Zonneveld in beeld. Of de twee echt een relatie hebben gehad, is niet met zekerheid te zeggen. Maar of het nou een korte romance of niet was, dit lijkt ook van korte duur te zijn.

 

André Hazes en Anne Rose Zonneveld uit elkaar?

Het gerucht dat het over tussen het nieuwe liefdeskoppel was, hing al een beetje in de lucht. Via BekendeBuren kwamen we achter het nieuws dat er trouble in paradise is. Nu weten insiders het vrijwel zeker; het is uit tussen André Hazes en Anne Rose Zonneveld. Waarschijnlijk heeft zij haar hand overspeeld door het management op te eisen ten koste van de neef van Dre, genaamd Djarno.

 

Eerder had zij de manager van Rachel, Nino Kluivert, eruit gewerkt. André wilde niet dat zijn neef zomaar aan de kant gezet werd en hier is dus enige bonje tussen de twee over ontstaan. Volgens een insider van al het drama mag Anne Rose hem nu wel helpen met het één en ander, maar het helemaal overnemen gaat dus niet gebeuren.

Dre zou er afgelopen weekend achter zijn gekomen, dat het voor hem toch niet helemaal gaat werken. De twee hadden eigenlijk net het plan om samen te gaan wonen, maar volgens geruchten Anne Rose woont alweer bij haar ouders.