Giel de Winter

Het YouTube-kanaal waar de 31-jarige Giel de Winter aan deelneemt heeft op dit moment meer dan 2,5 miljoen abonnees. Op 22 september 2012 zette StukTV hun video rondom Project X Haren op YouTube en dit betekende het startschot van het succes. In de beginjaren stond het kanaal voornamelijk in het teken van de woensdagopdrachten, maar in 2014 begonnen ze ook met de zaterdagseries.

Hij koopt een gloednieuwe auto

We weten dat Giel aardig wat geld heeft binnengehaald. Giel heeft het ver geschopt met StukTV. Het is zo aangeslagen dat hij nu ook creatief directeur is geworden bij Talpa. Zijn succes blijft maar toenemen. Met dit succes kan je alleen maar denken dat Giel zijn bankrekening goed aan het vullen is. Dit laat hij ook niet onopgemerkt, om het zo maar te zeggen. Hij reed al in twee dikke auto’s. Nu ook heeft hij een nieuwe dikke wagen gekocht. Namelijk een Audi RS6-R ABT 1 of 125.

De Audi RS6-R ABT ‘1 of 125’

Zijn nieuwe auto komt in dezelfde kleur als zijn Audi Q8 50 TDI, namelijk Daytonagrijs. Dat dit een krachtige bak is, is een understatement. De Tuners van ABT hebben het vermogen van de bolide opgevoerd naar 740 pk en 920 Nm inclusief een ABT-turbocharger en ABT-intercooler.

Deze matte wagen stond bij VD Akker in Best te koop voor een bedrag van maar liefst € 333.848. Wat Giel de Winter er daadwerkelijk voor betaald heeft, dat is onbekend. Met 21.800 km op de teller verwachten we dat de Audi RS6-R ABT 1’of 125′ toch zeker voor meer dan drie ton over de toonbank is gevlogen.

Zijn nieuwe auto showt hij natuurlijk maar al te graag op Instagram. Wij geven hem geen ongelijk, want de bak is jaloersmakend. Zie de foto hieronder:

Ook Thomas van der Vlugt, presentator van StukTV, rijdt in een dikke auto.