Selena Gomez trekt wederom de aandacht op Instagram

Selena Gomez heeft fans van vrijwel elke leeftijd. Aangezien ze al van jongs af aan in kinderseries speelde, is ze al vrij lang bekend. Dat is ook wel terug te zien in het aantal volgers op haar Instagram-account. Met maar liefst 288 miljoen volgers op Instagram is ze een van de artiesten met de meeste volgers op dit social medium. Ze is een voorbeeld voor velen. Met haar succes in muziek, films en mode is het een echte alleskunner. De 29-jarige actrice wordt al jaren als een van de mooiste actrices gezien. Logisch, want het is een prachtige vrouw.

 

Selena heeft de wereld aan haar voeten liggen met het vele talent dat ze heeft. Zeker omdat ze de 30 nog niet is gepasseerd, heeft ze de wereld nog heel wat te bieden. Los van het zingen en acteren, waar Selena Gomez het meest bekend door is, is Gomez nu vooral bezig als modeontwerpster. In 2012 bracht ze zelfs een eigen luchtje op markt dat als warm broodje over de toonbank ging.

Selena had een persdag voor haar nieuwste film Hotel Transylvania: Transformania. De film gaat deze week in première op verschillende streamingdiensten. In de animatie film horen we Selena als het personage Mavis, hier spreekt ze de stem voor in. Voor deze persdag zag Selena er weer verbluffend uit. Met een diepe inkijk plaatst ze een selfie op haar Instagram-account. Haar volgers genieten er in elk geval van.

Geniet hieronder van de foto van Selena Gomez:

Zie hieronder meer leuke Instagram-foto’s van Selena Gomez: