Miljoenenvilla in Noordwijk staat nu te koop

De woonoppervlak van het huis is zo’n 690 vierkante meter en de eigen grond rondom het huis heeft een perceel van 1.745 vierkante meter. Het huis heeft dus een koetshuis, gym en een los appartement met eigen entree. Een royale, fraai aangelegde achtertuin met verwarmd natuurzwembad, carport, parkeergelegenheid, binnenplaats en twee toegangspoorten aan de Voorstraat plus een automatische poort aan de Offemweg.

 

De villa heeft verrassende ruimtes en genoeg authentieke details als monumentaal lijstwerk, muurschilderingen, plafond ornamenten in meerdere kamers, luiken en marmeren accenten. De miljoenenvilla heeft 14 kamers, waarvan 7 slaapkamers. Ook heeft het huis 6 badkamers, 3 aparte toiletten. Er zijn 3 woonlagen en een kelder.

woning noordwijk te koop funda

Op de eerste verdieping is een overloop naar de master bedroom met open haard en royale aparte kastenkamer. Aansluitend badkamer met apart toilet, ligbad, dubbele douche met Sunshower en dubbele wastafel. Vanaf de overloop toegang naar het inpandige appartement. Dit appartement is ook bereikbaar via een eigen entree.

Op de tweede verdieping zijn 2 royale slaapkamers te vinden, beide toegankelijk via een eigen trappenhuis met eigen badkamer, voorzien van douche toilet en wastafel. 3e en 4e slaapkamer met badkamer voorzien van douche toilet en wastafel. Er is een technische ruimte, wasruimte en berging. De tweede verdieping is ook voorzien van vloerverwarming en airconditioning.

moderne inrichting woning te koop Noordwijk huis

Dan is er ook nog het koetshuis van 84 vierkante meter is voorzien van een keuken met Boretti fornuis, toilet en een douche. Begane grond heeft een thuis bioscoop, is voorzien van discolampen en is dus multifunctioneel voor gebruik. Genoeg ruimt dus om een feestje te geven.

Wat is de vraagprijs op Funda?

We horen je al denken: wat mag dit alles wel niet kosten? Voor de woning aan de Voorstraat 69 betaal je een bedrag van maar liefst €8.750.000. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Zie hieronder meer foto’s van de villa (Funda):

Droomwoning op Funda: deze miljoenenvilla is alleen weggelegd voor Nederlandse supersterren

huis met zwembad in de tuin noordwijkapart koetshuis woning

keuken met marmer woning te koop Funda woning met wijnkelder nederland

Droomwoning op Funda: deze miljoenenvilla is alleen weggelegd voor Nederlandse supersterren