Het nieuwe salaris van Johan Derksen bij VI Vandaag Media

Het nieuwe salaris van Johan Derksen bij VI Vandaag

Op 10 januari 2022 heeft Nederland er weer een nieuwe talkshow bij gekregen. Namelijk VI Vandaag, dat op SBS6 te zien is. Jordi Versteegden sprak Johan Derksen over zijn nieuwe werkritme. Ook over wat hij gaat verdienen, want ze zijn nu vijf keer per week op televisie te zien.
 

De kijkcijfers van VI Vandaag

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp geven hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende terugkerende gast aan tafel bespreekt het VI-trio zaken die Nederland die dag bezighoudt.

 

De eerste aflevering van de talkshow had 1.064.000 kijkers. Daarmee is VI vandaag op SBS6 goed van start gegaan. In de eerste aflevering van VI Vandaag was Özcan Akyol te gast. Waar het vroeger meestal over voetbal ging, is het nieuwe praatprogramma van het voormalige Veronica Inside-trio meer op het nieuws gericht

Bij de tweede aflevering heeft de talkshow zo’n twintig procent van de kijkers verloren. “Ik wou het een kans geven maar het lijkt meer op wat geklets voordat de echte uitzending begint. Geen structuur en het gaat nergens over”, zegt de bekende tv-kijker Victor Hopman op Twitter. 

Wat is het nieuwe salaris Johan Derksen bij VI Vandaag?

In een interview van de Telegraaf sprak Jordi Versteegden het trio. Daar kwam ook het salaris aan bod. Gaan de heren nu meer verdienen? “De bonus viel eigenlijk nogal tegen. Het is niet zo dat je het dubbele krijgt.” De talkshow is namelijk 5 dagen in de week te zien. Dat betekent dat Johan 5 keer per week op en neer moet rijden voor de show. Voor Johan Derksen viel het salaris nogal tegen. Zie hieronder het fragment over het salaris van Johan Derksen:

 

Johan verdient dus minder dan één miljoen euro, maar het zal niet extreem ver onder dit bedrag liggen.

Het vermogen van Derksen heeft hij voornamelijk te danken aan zijn contracten bij RTL én Talpa. Zo rijk is Johan Derksen (salaris en vermogen van de VI voetbalanalist).