Thomas van der Vlugt is de nieuwe bachelor

Het leven van Thomas van der Vlugt is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Na zijn flitsende start met Stuk TV gaat hij zijn bekendheid ook gebruiken in een ander programma, namelijk De Bachelor. Voor Thomas is dat feitelijk een droom die uitkomt: hij kan gaan kiezen uit talloze begeerlijke vrouwen waar menig man graag een avond – en als het even kan ook de nacht – mee door wil brengen. Dat het programma niet om de mooie vrouwen gaat, maar om het vinden van de juiste partner is uiteraard bijzaak.

De deelname van Thomas aan het tv-programma heeft dus veel voordelen, maar er zijn ook nadelen. De jonge tv-maker vindt het namelijk leuk om zoveel vrouwen te ontmoeten, maar het grootste nadeel is het wegsturen van de dames waar de keuze niet op valt. Voor de gelukkige die Thomas wel weet te beroeren is er ook een voordeel op te noemen. Over interessante autoritten hoeft de dame in kwestie zich geen zorgen te maken. Thomas is namelijk gek op auto’s en zijn grote liefde anno nu is dan ook zijn laatste aanwinst: een Jaguar E-Pace.

Zijn grote liefde voor auto’s

Thomas is absoluut niet vies van auto’s en met de Jaguar E-Pace laat hij zien dat hij het semi-elektrisch rijden helemaal heeft omarmd. Helemaal elektrisch is de wagen niet, het is een hybride plug-in model waar je prima mee uit de voeten kan. Voor de presentator is dat wel even een ander type wagen dan de Land Rover Discovery Sport waar hij ooit in reed. De Jaguar E-Pace Sport is – zoals de naam al doet vermoeden – de sportieve uitvoering van de gewone E-Space. Het is het kleinere broertje van de F-Space, maar daarmee is de wagen zeker niet minder indrukwekkend.

Sterker nog, ondanks de lagere instapprijs (vanaf 60.928 euro) is het een geduchte concurrent van gevestigde merken als de Audi Q3, de Mercedes GLA en de BMW X1. Opvallen doet de Jaguar in ieder geval wel, al was het alleen al vanwege de hoge plaatsing op de wielen. De brede look verraadt daarnaast dat de wagen aardig wat power herbergt. Kortom, een prima wagen als je indruk wilt maken. Met een vermogen van 300 pk heeft Thomas in ieder geval weinig te klagen.

Ook zijn collega van StukTv rijdt in een heel dikke wagens. Bekijk de twee auto’s van Giel de Winter.