Verwaarloosde hoekwoning in Amsterdam te koop voor €1 miljoen op Funda

Als deze hoekwoning in Amsterdam er van buiten al slecht uitziet, dan kunnen we je beloven dat de binnenkant er niet beter op wordt. Maar toch onze complimenten aan de eigenaren dat ze het nog steeds te koop zetten voor de ‘lage’ prijs van een miljoen euro. Wie bereid is deze belachelijke prijs te betalen, moet wonderbaarlijke handen hebben om deze plek op te kunnen knappen.

Wat krijg je eigenlijk voor al dat geld?

Deze volkomen gewone hoekwoning die zich bevindt in Amsterdam-Noord heeft drie slaapkamers, een stijl die al sinds de jaren tachtig niet meer in is en een garage die bijna uit elkaar valt. Het wordt ook volledig ongemeubileerd geleverd, wat eerlijk gezegd meer als een zegen dan als een vloek kan worden gezien. Minder werk voor de persoon die het huis daadwerkelijk koopt.

vervallen huis funda amsterdam

 

Toch nog een paar pluspunten

Niet alles is slecht. Denken wij dat dit huis 1 miljoen euro waard is, absoluut niet. Maar ondanks de vele minpunten moeten we de eer geven die het toekomt.

Om te beginnen staat het huis en zijn aanhorigheden op een 700 vierkante meter groot stuk grond, met een eigen aanlegsteiger aan de achterzijde. De achtertuin ligt op het westen en strekt zich uit over een lengte van 40 meter en een breedte van 13 meter. Zoiets als dit is zeldzaam om te vinden ons kleine land vooral een plaats als Amsterdam. Er is ook een voortuin. En voor wat het waard is, de garage heeft plaats voor twee voertuigen. De woning is gelegen aan een rustige doodlopende weg.

vervallen huis in amsterdam tuin

vervallen woning funda amsterdam 3

Als je om een of andere eigenaardige reden in deze hoekwoning uit Amsterdam geïnteresseerd bent, kunt u hier de Funda pagina bezoeken. Hier kan je meer informatie over de woning vinden en de contactgegevens van de eigenaren.

Heb je toch meer interesse in een woning die de miljoenen wel waard is bekijk dan deze miljoenenwoning in Amsterdam.