Miljoenenwoning in Amsterdam te koop op Funda

Dit optrekje van circa 180m² ligt in het Museumkwartier in Amsterdam Oud-Zuid, waardoor je hier authentiek woont. In 2019 is het volledige appartement gerenoveerd. Hierdoor spatten het interieur en de stijl van deze woning meteen van het scherm af. Verder is het appartement van alle gemakken voorzien en kun je hier in een keer intrekken zonder dat je ook maar ergens naar om hoeft te kijken.

Bij binnenkomst, door de authentieke Amsterdamse deuren, kom je in de luxueuse gang binnen. Je kunt hier meteen je jas en schoenen kwijt in de ingebouwde kast met kapstok.

marmeren trap woning amsterdam

Hierna ga je via de zwart marmeren trap naar boven en kom je uit in een grote woonruimte. Aan je rechterhand vind je de grote woonkeuken met kookeiland en eethoek. De keuken is van alle apparatuur die je nodig hebt voorzien. Je kunt gebruik maken van de tweetal ovens, de grote koelkast en de wijnkoeler. Als klap op de vuurpijl geeft het marmeren kookeiland licht als je dit instelt. Een echte eyecatcher.

verlicht kookeiland

Aan je linkerhand vind je de ruime woonkamer. Deze zit in een ruimte met keuken, maar het voelt anders. De grote kastenwand scheidt de woonkamer van de keuken en geeft sfeer aan het huis. Je kunt er een grote hoekbank in kwijt waar je je kunt terugtrekken om van tijd tot tijd te relaxen. De haard maakt de sfeer helemaal af.

Nog een verdieping omhoog en je belandt bij de twee slaapkamers en badkamers. De verschillende slaapkamers met donkere botanische uitstraling stralen rust uit. De vele inbouwkasten zorgen ervoor dat het er altijd strak uitziet. De badkamers hebben een echte natuurlijke uitstraling.

luxe badkamer marmer

En alsof dit nog niet genoeg was, heeft dit bovenhuis ook nog eens een 360° dakterras met adembenemend uitzicht over de Amsterdamse Zuidas. Hier kun je optimaal genieten van de Amsterdamse sferen.

Wat is de vraagprijs voor dit optrekje in Amsterdam?

Voor deze miljoenenwoning in Amsterdam moet je wel even je portemonnee opentrekken. De vraagprijs is namelijk behoorlijk voor dit appartement in de Van Breestraat. Al met al moet je minimaal 2.350.000 neerleggen om hier te kunnen wonen. Dat is dus zeker niet niks voor een appartement van 180m². Daar krijg je dan wel luxe en comfort voor terug.