Eerder uitgevoerd

In 2018 kwam Eurostar in het nieuws: ze gingen de treintracks uitbreiden en er zou een nieuwe link komen met Nederland. Reizigers konden vanaf St. Pancras naar Amsterdam reizen. Er was alleen een klein addertje onder het gras: de trein ging vanaf Londen rechtstreeks naar Amsterdam maar de terugweg kon niet rechtstreeks. Voor de terugweg moesten reizigers overstappen in Brussel en een paspoort check ondergaan. Onhandig.

Vanwege de huidige situatie in de wereld was de uitbreiding uitgesteld. Nu er veel verzoeken zijn voor internationaal reizen lijkt het erop dat Eurostar opnieuw een groen licht heeft gekregen, alleen dit keer gaat er ook een trein rechtstreeks van Amsterdam naar Londen. Zo hoef je niet meer over te stappen in Brussel.

Details van de deal 

Volgens LadBible zullen er van 6 september tot 1 november dagelijks acht treinen heen en weer gaan. Een retourticket kost slechts 40 pond. De snelste reis zal 3 uur en 41 minuten duren. Langer dan een vlucht dus, maar wel stukken eenvoudiger.

trein retour amsterdam londen

De trein zal voor elke reis grondig schoongemaakt worden en tijdens de reis wordt de trein op schoongemaakt op plekken waar er veel contact is. Elke passagier zal verplicht worden om de hele reis een masker te dragen, gelijk na de check-in en tot je weer uit-check.

Dus heb jij zin om binnenkort naar Londen te gaan en heb je geen zin om het vliegtuig te pakken? Dan kan je vanaf nu gewoon lekker de simpel de trein pakken.

Het is in deze tijd heel lastig om de wereld rond te reizen, maar houd jij desondanks nog steeds evenveel van reizen? Bekijk dan de voordelen van alleen reizen.