Remy Bonjasky stapt met Renate in het huwelijksbootje

Remy Bonjasky is een 45-jarige voormalig kickbokser. Maar liefst drie keer won hij de K-1 World Grand Prix. In 2007 versloeg hij in dit toernooi Badr Hari. In 2008 ook en in 2009 versloeg hij Errol Zimmerman. In september van 2010 opende Remy zijn eigen sportschool in Almere; Bonjasky Academy. Ondertussen is Remy Bonjasky dus fulltime ondernemer en sinds kort ook een getrouwde man.

Afgelopen zaterdag stapten Remy en zijn grote liefde Renate in het huwelijksbootje! Zeven jaar geleden kregen de twee een relatie met elkaar en nu was het tijd om die te vereeuwigen. De planning was om vorig jaar al te gaan trouwen, maar in verband met verschillende maatregelen hebben ze dit wel twee keer moeten verplaatsen. Gelukkig was afgelopen zaterdag de bruiloft dan eindelijk daar. In een interview laat het kersverse getrouwde stel weten dat de bruiloft heel erg bijzonder was. Ze hadden drie locaties in gedachten, maar zodra ze deze zagen, waren ze direct verkocht. Ze zijn getrouwd in het altijd romantische Italië. Ze hebben beide ringen gegraveerd met hun logo erop, een datum durfden ze namelijk na twee keer verzetten niet aan.

De twee zijn ook in het geheim getrouwd, ze lieten al wel eerder weten dat er trouwplannen waren, maar wanneer en waar, dat bleef geheim. Tot ze beiden via Instagram aan iedereen lieten weten dat het zover was. Met de caption ‘Mr & Mrs Bonjasky’ lieten de twee weten dat het huwelijk volbracht was.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Remy Kenneth Bonjasky (@remybonjasky)

Een uitgebreide familie

Remy is al eerder getrouwd geweest van 2003 tot 2005 met Melissa. Met haar kreeg hij een zoon, Cassius, die ondertussen 17 jaar oud is. Remy heeft uit een andere relatie nog een zoon Dean, hij is 12 jaar. Samen met Renate kreeg hij vijf jaar geleden ook al een dochtertje genaamd Skye. De zoons van Remy hadden wel een hele bijzondere verrassing voor Renate in petto. De ene had namelijk in de kraag van zijn pak ‘Welkom bij..” gegraveerd en de ander “de Bonjasky’s’. Renate kreeg van de jongens een warm welkom in hun familie. Prachtig!

Maar goed, jullie zijn vast benieuwd naar de foto’s van Renate. Wij namen een kijkje op haar Instagram en selecteerden een aantal plaatjes voor jullie. Check it out: