De breuk met Sarah Van Soelen

André Hazes bevindt zich de afgelopen tijd in een rollercoaster. Zijn leven kent vele ups en downs en hij wordt op de voet gevolgd. Nadat de break-up tussen André en Sarah openbaar bekend was gemaakt, leek het erop dat André terug ging naar de moeder van zijn zoontje, Monique Westenberg.

Nu lijkt het er dus op dat André toch een nieuwe vriendin heeft, namelijk Anne Rose Zonneveld. Na Bridget is Hazes nog even terug gegaan naar Monique, maar dat was van korte duur. Sarah van Soelen kwam daarna in de picture.

André Hazes en Anne Rose Zonneveld zouden gaan wonen in Vinkeveen

Volgens geruchten zou André Hazes dan ook met zijn nieuwe liefde Anne Rose Zoneveld, met wie hij nu oud en nieuw gaat vieren in Marbella, in zijn eigen appartement gaan wonen. Waarom zou je op huizenjacht gaan als je zelf een parel van appartement in Vinkeveen hebt? Precies. Dat doe je niet.

Hij kocht dit appartement in 2015 voor 300.000 euro en er rust geen hypotheek op. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 77 vierkante meter en beschikt over twee slaapkamers.Ook is er een luxe keuken aanwezig met diverse inbouwapparatuur. Aan luxe in ieder geval geen gebrek dus. Het appartement is volledig gemeubileerd, dus dat scheelt alweer een hoop kosten.Er zit voor nu nog een huurder in, maar die zal vast wel even de tijd krijgen om elders een woning te gaan zoeken.

Zie hieronder foto’s van de woning:

Voor meer foto’s van het toekomstig appartement van André Hazes en Anne Rose Zonneveld check BekendeBuren.

Benieuwd waar Dre op dit moment woont? Hier woont André Hazes op dit moment.