Yes, jullie worden de ouders van een zoontje en nu gaat het echte leven beginnen. Welke sport ga jij je kind later laten beoefenen of gaat ‘ie liever op muziekles? Welke school wil jij voor je kind later en is het huis waar je in woont wel groot genoeg? Zoveel vragen die door je hoofd spoken, dat je haast vergeet je zoon een naam te geven. Omdat jij je zoon niet de standaard jongensnaam wilt geven, maar ook niet wilt dat hij voor lul staat, is dit lastiger dan je denkt. Daarom hebben wij de populairste jongensnamen van 2019 voor jou uitgezocht.

populairste jongensnamen 2019 kinderen

Populairste jongensnamen 2019

Welke trends zullen er in babynamen 2019 spelen? Wij zullen ons hier specificeren op de jongensnamen voor 2019. Ten eerste wat je veel terug gaat zien, zijn jongens namen met ‘ai’ of ‘ay’. Namen als Ayden en Jayden gaan veel de revue passeren dit jaar. Daarnaast zijn de korte namen een heuse trend geworden, denk aan namen als Tim, Levi, Thijs, Noud en nog vele andere. En wil je al helemaal de trend meepakken van 2019, dan bedenk je een harde korte naam voor je zoon, zoals Mats of Otis. Voor het eerst in tijden zien we daarnaast dat Nederlandse namen aan populariteit winnen ten opzichte van internationale namen. De top 10 verwachte populairste jongensnamen van 2019 zullen de volgende namen zijn:

  1. Levi
  2. Finn
  3. Noah
  4. Lucas
  5. Sem
  6. Tygo
  7. Julian
  8. Mees
  9. Jesse
  10. Luuk

populaire jongensnamen 2019 kinderen

Of dit daadwerkelijk de populairste namen zullen gaan worden, dat moet blijken. Aan het eind van het jaar kunnen wij zien wat de populairste namen geweest zijn. Wij hebben er in ieder geval een goed gevoel over dat bovenstaande namen de populairste zullen worden. Er zijn nog zoveel vragen die jij hebt over het krijgen van je eerste kind. Want wat kost een kind of hoe kan jij het slaapritme van je kind op orde krijgen? Dit hebben wij voor jullie zo duidelijk mogelijk op papier proberen te zetten.