Tattoo-artist en oud Temptation Island-verleidster Pommeline Tillière

Pommeline Tillière deed in 2017 mee aan Temptation Island als een van de verleidsters. De 27-jarige blondine bleek goed in haar taak. Ze wist namelijk deelnemer Merijn, die een relatie had met Lisa, te verleiden. De twee kregen een relatie, maar die kwam na een tijdje ten einde. Pommeline zocht de liefde opnieuw bij iemand van Temptation Island, namelijk verleider Fabrizio Tzinaridis uit het seizoen van 2018. Samen deed het stel nog mee aan Temptation Island VIPS in 2019, maar helaas hield ook deze relatie het niet vol. Momenteel heeft Pommeline al ruim twee jaar een relatie met Cirio Wassenhove, die net als haar een tattoo-liefhebber is.

 

De Belgische blondine heeft niet stilgezeten in de jaren sinds haar deelname aan het reality-programma. Naast haar verschijningen bij Temptation Island deed ze ook mee aan Celebs gaan daten en zette ze samen met Fabrizio tattoos bij deelnemers van I Love You Tattoo en Just Tattoo of Us. Daarnaast is ze ook nog eens tattoo-artist. In 2020 opende ze haar tattoo shop INKspired by Pommeline en ze is nu ook onderdeel van het team bij CirussoArt By Pommeline, samen met onder andere haar vriend Cirio.

Op Instagram uit de kleren voor 4/20

Pommeline heeft een Instagrampagina met maar liefst 394k volgers. In haar posts showt ze niet alleen graag haar outfits of haar vriend Cirio, maar ook de vele tattoos die ze heeft. En daarvoor gaat ze ook nog wel eens uit de kleren. Dat is ook niet zo heel gek, want haar tattoos zitten werkelijk overal, zelfs op haar achterwerk. Voor 20 april – of 4/20 in de Amerikaanse notatie, een verwijzing naar de wietcultuur – poseerde de Belgische blondine in een bikini met een bekend plantje erop. Op die manier showde ze haar tattoos, die toch de show niet kunnen stelen van haar lichaam.