Wie zijn de single vrouwen (verleidsters) van Temptation Island: Love or Leave seizoen 3?

Het – ondertussen niet meer zo – nieuwe concept van Temptation Island: Love or Leave moet ervoor zorgen dat de koppels open staat voor een eventuele nieuwe relatie met één van de singles. Ze proberen te onderzoeken of het gras groener is aan de overkant. Videoland heeft onlangs zowel de mannelijk als de vrouwelijke singles bekendgemaakt. Wij stellen de dames met alle liefde aan je voor.

Veerle

De eerste dame is de avontuurlijke Veerle. De 27-jarige Brabantse dame houdt van gezelligheid en is niet vies van een feestje. Op dit moment is ze woon- en werkzaam in Amsterdam. Ondertussen is ze een jaar vrijgezel en ze is wel toe aan een man in haar leven. Ze hoopt dat ze een sportieve, atletische man op Temptation Island tegenkomt met wie ze een leuke tijd kan hebben.

singles-temptation-island-veerle
Bron: Videoland / Tom Cornelissen

Iris

De 23-jarige barvrouw uit Vlaardingen draagt de naam Iris. Ze brengt haar vrije tijd – als ze niet achter de bar staat – graag door met vrienden. Ze hoopt op het eiland een gezellige en eerlijke man te vinden nadat ze zo’n twee jaar vrijgezel is geweest. Zal zij de ware liefde tijdens Temptation Island: Love or Leave vinden?

singles-temptation-island-iris
Bron: Videoland / Tom Cornelissen

Fleur

Lang single is ze nog niet, maar ze is helemaal klaar voor een nieuwe connectie. De 21-jarige kapster Fleur is vijf maanden vrijgezel geweest en ze vindt het genoeg geweest. Toch duikt de dame niet zomaar in een relatie, ze doet dit pas als ze voelt dat de man wel eens de ware zou kunnen zijn. Deze dame uit Alkmaar houdt van lange, verzorgde mannen en het liefst met tattoos. Ook zij hoopt de liefde op het eiland te kunnen vinden.

singles-temptation-island-fleur
Bron: Videoland / Tom Cornelissen

Ceyenne

Opnieuw een blondine in het rijtje en deze keer is het de 27-jarige Ceyenne uit Zwanenburg. Ze is erg betrouwbaar en kan goed luisteren, iets waar mannen toch vaak wel behoefte aan hebben. Toch houdt ze ook wel van een feestje en tennist ze als sportieve activiteit. Na anderhalf jaar vrijgezel te zijn geweest, is ze wel weer toe aan een nieuwe relatie. Als er een lange, verzorgde en dominante man op het eiland rondloopt, zal ze deze zeker aan de haak proberen te slaan.

singles-temptation-island-ceyenne
Bron: Videoland / Tom Cornelissen

Michelle

De 24-jarige Michelle komt uit een schippersfamilie en is daardoor ook dol geworden op water. Uit haar vorige relaties heeft ze erg veel geleerd en ze hoopt dat mee te kunnen nemen in een nieuwe relatie. Deze nieuwe relatie hoopt ze te vinden tijdens Temptation Island: Love or Leave in een spontane en ondernemende man.

singles-temptation-island-michelle
Bron: Videoland / Tom Cornelissen

Esmé

Model en eventplanner Esmé is ook van de partij. Deze Rotterdamse dame gaat er alles aan doen om de mannen voor zich te winnen en als we haar looks bekijken zal haar dit vast wel gaan lukken. De 26-jarige schone is nu ruim twee jaar vrijgezel en staat weer open voor iets serieus. Ze hoopt tijdens haar avontuur op het eiland een standvastige man te kunnen vinden die een goede gesprekspartner voor haar kan zijn.

single-temptation-island-esmé
Bron: Videoland / Tom Cornelissen

Estefany

Deze 28-jarige dame is een dame vol met temperament. Ook is ze erg zelfverzekerd, grappig en brengt ze veel van haar vrije tijd door in de sportschool. De dame uit Rijssen is klaar voor een nieuwe relatie. Als er een ondeugende, stoere en een beetje bescheiden man op het eiland rondloopt, is zij niet bang om al haar charmes in de strijd te gooien.

single-temptation-island-estefany
Bron: Videoland / Tom Cornelissen

Nena

Ze zeggen toch wel eens dat je kunt verdrinken in iemands ogen? Dat doe je zeker in deze parels van Nena. Met haar felgroene ogen valt ze meteen op. Verder heeft ze ongelofelijk mooie bruine krullen die ze zelf erg goed verzorgt. Nena runt haar eigen kapsalon in Opmeer, dus een echte businesswoman. Ze is al voor een langere tijd vrijgezel maar ze is weer opzoek naar een eerlijke en oprechte man met humor. Zal haar prins rondlopen op Temptation Island: Love or Leave?

temptation island love or leave seizoen 3 verleidsters
Bron: Videoland / Tom Cornelissen

Vanaf donderdag 28 april kunnen we deze dames bewonderen tijdens de start van seizoen drie van Temptation Island: Love or Leave.

Ze zeggen dat je gaat veranderen door fame en dat gezegde blijkt toch echt waar te zijn, maar wel in een goede zin. Jolien, die een aantal jaar geleden meedeed aan Temptation Island showt haar killerbody in een nieuwe bikini.