Jolien Puype van Temptation Island

De 28-jarige Jolien Puype deed in 2017 mee aan het programma Temptation Island, samen met haar partner Herbert Bodendorfer. Het resultaat daarvan was heel wat drama, aangezien Jolien in een dronken bui met deelneemsters Lisa en Lize te zoenen. Herbert was daar niet blij mee en ging ervandoor met Saartje. Later zoende Jolien ook nog eens met verleider Karim. Kortom: een heleΒ happening.Β 

 

Na Temptation Island zijn de twee een tijdje uit elkaar geweest, maar het is toch allemaal goed gekomen. In 2018 verloofden ze zich zelfs en ondertussen heeft het stel twee kinderen samen, Emilio en Ana Luisa. Ondanks het feit dat de twee de ultieme relatietest van Temptation Island dus niet doorstaan hebben, is het allemaal wel goedgekomen.

Jolien showt killerbody in bikini op Instagram

Op Instagram is Jolien Puype nog altijd razend populair met maar liefst 129k volgers. Haar feed ziet er gelikt uit met foto’s van haar met haar kinderen, met Herbert of alleen in een mooie outfit. Toch showt ze af toe ook wel eens wat meer, bijvoorbeeld hoe fit ze wel niet is.

Ook in een van haar recente posts showt Jolien haar strakke lijf in een panterprint bikini. Voor de locatie van de foto tagde ze een wellnesscentrum en het onderschrift was dan ook “Ik voel me herboren”. Jolien heeft dus waarschijnlijk even een dagje genieten gehad. Dat mag ook wel, want om er zo fit uit te zien in die bikini heeft Jolien vast hard gewerkt.