Mensen halen alles uit de kast voor woningen

De afgelopen jaren hebben we vrij uitzonderlijke jaren op de huizenmarkt meegemaakt. De huizenprijzen zijn flink gestegen. Er wordt goede business gedaan op de huizenmarkt. Niet alleen in het verkopen van het huis, maar ook het proces wat er aan voorafgaat. Vaak huren mensen iemand in om foto’s van hun huis te maken. Het kan ook zo zijn dat een huis zelfs opnieuw ingericht wordt voor de foto’s. Het gaat allemaal om de kleine details die een huis laten verkopen of zelfs laten stijgen in waarde. Bij het volgende huis is er gezorgd voor juist een minder snelle verkoop.

Man uit Hoorn moet zich melden bij de politie na foto’s op Funda

Er staan genoeg opvallende woningen op Funda. Denk aan een volledig versierde kerstwoning met een geniale fotocollectie of een Tilburgse woning die vanbinnen lijkt op een vies studentenhuis. Deze woning lijkt in het eerste opzicht niet heel bijzonder. Het is een oude Funda-advertentie van ongeveer een jaar geleden. Het lijkt niet speciaal, totdat je de foto’s vanbinnen goed gaat bekijken. Er hangt wel iets heel opvallends aan de muur. Wat er aan de muur hing, vonden de politie en sommige Nederlanders niet heel prettig. Het is in ieder geval niet de beste manier om je huis te verkopen.

De man van wie het huis is, had namelijk wapens aan zijn muur hangen in zijn slaapkamer. Dat vond de politie een beetje opmerkelijk. Door de wapens aan de muur moest de man zich even melden bij dezelfde politie. Of het om echte wapens ging, weten we niet.

Ondertussen staat het huis niet meer te koop.

Bron: SGXL