Een feestelijke woning staat te koop op Funda

Er zijn veel manieren om een woning op de markt te zetten. Deze makelaar heeft er wel iets heel groots van gemaakt. De woning is volledig versierd met kerstverlichting en andere poespas. De makelaar is zelf ook volledig gekleed in de kerstsferen. Hij geeft een rondleiding door de woning, wat soms wel wat afleidt. Dat komt door alle versiering en de kerstbomen die in de woning staan. Bij de advertentie op Funda staat ‘instap klaar voor kerst’, dat is die zeker.

kerstachtige woning op Funda

De indeling van de woning in Schagen

De woning is gelegen aan de Wingerdstraat 3, Schagen. Naast alle fantastische kerstversiering heeft het huis meer te bieden. De woning bestaat uit drie verdiepingen. Op de begane grond is de woonkamer, toilet, meterkast, trapkast en de keuken te vinden. De keuken is van alle gemakken voorzien. Het heeft veel kastruimte, een vaatwasser en een combi magnetron. Het beschikt verder over een tuin op het westen. Deze heeft een stenen schuur en een elektrische poort.

De trap in de hal leidt naar de eerste verdieping. Deze heeft een ruime overloop en drie ruime slaapkamers. De master bedroom beschikt over een grote vaste kast. Naast de slaapkamers heeft deze verdieping een badkamer met een openslaand raam en een whirlpool. Via de vaste trap op de eerste verdieping kom je op de zolderverdieping. Hier is de laatste slaapkamer te vinden.

Zie hieronder een aantal geniale foto’s van de woning:

versierde woning kerst op funda schagen te koop

keuken woning schagen te koopfunda woning te koop

kerstachtige woning op Funda

Mocht je een bod willen doen, dan moeten we je helaas teleurstellen. Op de advertentie op Funda is namelijk te zien dat de woning verkocht onder voorbehoud is.