Temptation Island Jolien en Herbert

2017 was misschien wel het meest besproken seizoen van Temptation Island. Tussen de koppels zaten Jolien Puype en Herbert Bodendorfer. Ze behoorden samen tot een van de koppels die de verleiding niet konden weerstaan. Jolien was een avond dronken op het eiland en besloot dat ze haar mede deelneemsters wilde zoenen. Zelf vond ze dit geen probleem, maar Herbert vond dit blijkbaar groot verraad. Hij besloot vervolgens met verleidster Saartje in bed te duiken. Jolien besloot vervolgens weer om te zoenen met verleider Karim. Kortom: veel drama.

Nadat het seizoen klaar was, zijn Herbert en Jolien een aantal weken uit elkaar geweest. Na een tijdje zijn de twee weer bij elkaar gekomen en zijn ze vandaag de dag getrouwd en hebben ze twee kinderen. Saartje heeft nog wel beweerd dat zij en Herbert voor drie maanden lang nog elke dag belden en meerdere keren het bed in zijn gedoken. Herbert meent dat dit niet waar is en dat Saartje hem aan het stalken was. Typische Temptation Island-taferelen dus.

Jolien is hot op Instagram

Jolien Puype heeft sinds Temptation Island echt aan haarzelf gewerkt en dat is te zien ook. De 28-jarige moeder is topvorm. In 2018 kreeg ze haar eerste kind en er is inmiddels ook een tweede telg op de wereld gezet. Desondanks is ze nog altijd top fit, wat een prestatie an sich is. Ze verwende ons onlangs met foto’s op Instagram and we’re loving it.Β 

Ook Herbert is topfit

Niet alleen Jolien is in vorm gebleven, haar vriend Herbert kan er ook wat van. Herbert is erg gespierd geworden en is nu werkzaam als personal trainer. Herbert en Jolien zijn jaren na Temptation Island weer helemaal verliefd op elkaar.

Als je geΓ―nteresseerd bent in meer Temptation Island-nieuws, bekijk dan de nieuwe verleidsters van Temptation Island: Love or Leave.