Bizar bedrag voor deze luxe camper

Het luxe campermerk Volkner heeft weer eens de lat iets hoger gelegd. Een simpel campertje zit niet in het hoofd van de makers. Het moet altijd luxer en duurder, zo ook weer bij deze camper, 6.5 miljoen. Je zou verwachten dat er dan wel wat extra’s bij zitten zoals een supercar of zo. Klinkt een gek idee, maar bij deze camper is dat de normaalste zaak van de wereld.

Want ja, als je deze luxe camper aanschaft krijg je er ook nog is leuk een Bugatti bij voor de moeite. Eigenlijk betaal je meer voor de auto dan voor de camper. De camper zelf is namelijk maar een miezerige 2.035 miljoen waard. De rest van de 6.5 miljoen zit hem dus in de auto.

De meest luxe roadtrip ooit

Zie je het al voor je? Lekker met de familie of met vrienden op een roadtrip door Europa. Je hebt even geen zin meer om zo’n grote camper te rijden maar wilt wel even rondkijken. Je schuift de garage onder je camper open en wat komt daar uit? Gewoon een hele dikke Bugatti. Nu staan er mensen van een afstandje te kijken want jij hebt zojuist een Bugatti van onder een camper getoverd. Ja, het klinkt gek, maar wel heel erg dik.

De inhoud van de luxe camper

Deze luxe camper bevat een garage voor de auto, een airco die ook warme lucht kan geven. Een master suite, badkamer, gourmet keuken, wijnkast en een lounge area met een eettafel. Ook zitten er nog 2000W aan zonnepalen op het dak, een 8 kW generator en een lithium batterij. Het hele interieur is gemaakt van marmer en leer. Het ziet er dus aardig boujee uit. Als dat nog niet genoeg is heeft de camper ook nog een stero installatie ter waarde van 300.000 euro, als dat geen zieke bass heeft, dan weten wij het ook niet meer. Check hier de brute beelden van deze camper.

 

Ben jij een groot fan van luxe voertuigen en wil je meer zien? Wellicht is dit bizarre jacht van 60 miljoen euro dan wat voor jou.