Maak kennis met de verleidsters van Temptation Island: Love or Leave

Vorige week werden de koppels die gaan meedoen aan Temptation Island: Love or Leave al bekend. Deze week is het tijd aan de vrouwelijke single dames die de koppels uit elkaar moeten gaan drijven. We zetten ze voor je op een rij:

Jamila

Jamila is al zeven jaar vrijgezel. Ze heeft vaak een gebroken hart gehad, maar is inmiddels klaar om met iemand samen te gaan wonen. Ze is goed in het steunen van mannen en hoopt een troostende schouder te kunnen bieden.

Michelle

Michelle is al drie jaar vrijgezel en ze staat open voor iets nieuws en moois. Het is voor haar tijd om iets serieus op te gaan bouwen. Ze valt op zelfverzekerde types met doorzettingsvermogen.

Noëlle

Noëlle wordt beschreven als sociaal en gevoelig. Ze is 26 en weet hoe het is om in een lange relatie te zitten en je af te vragen of het wel de juiste persoon is. Met die levenservaring hoopt ze de mannen steun te kunnen bieden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noëlle van Hees (@noellevanheess)

Presley

Presley is wat betreft social media wat meer gesteld op haar privacy en heeft haar Instagram-profiel afgeschermd. De 26-jarige Presley kan snel verliefd worden en staat open voor een diepe connectie met iemand. Ze zoekt naar een verzorgde en sportieve man met diepgang. Het is voor haar belangrijk dat mannen haar gevoelens begrijpen.

Kim

Ook de blondine en 22-jarige Kim heeft haar Instagram-profiel afgeschermd.

Joyce

Joyce is recht door zee, spontaan en staat open voor een nieuwe liefde.

 

Laure

Laure houdt van gezond leven en wil graag een relatie met een betrouwbare man. Ook haar Instagram-profiel staat helaas op privé.

Jolien 

Jolien houdt van lekker eten. Ze is namelijk de eigenaar van haar eigen restaurant. Op zoek naar een man om voor altijd te verwennen met haar kookkunsten.

Chelsy

Chelsy is reisconsultant. Ze heeft al verschillende relaties achter de rug en valt op gespierde mannen.

Joyce

Ze is optimistisch, empathisch en eerlijk. Ze is op zoek naar een oprechte en respectvolle man.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @joyce.bergmans

Laura

Het is altijd lente in de ogen van Laura uit Lommel. Ze is namelijk tandartsassistente en een positief ingesteld persoon. Hoewel ze niet snel verliefd wordt, wil ze daar dit seizoen verandering in brengen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura Van Bommel (@lauravb_92)

Shallie

Shallie is social media strategist, laborante en een levensgenieter. Met haar Italiaanse roots en flinke curves windt ze elke man om haar vinger. Haar types zijn vooral ambitieuze en zelfverzekerde mannen.