De luxe villa van Prins Maurits

Prins Maurits is de oudste zoon van Prinses Margriet. Samen met zijn vrouw, Marilène van den Broek, heeft hij een prachtige villa gekocht. Een woning die niet onder doet voor de paleizen en andere mooie woningen waar het Koninklijk Huis over beschikt. Sterker nog: de villa is erg dicht in de buurt van de mogelijke nieuwe villa van Mabel. Beide woningen bevinden zich in Breukeleveen: een dorpje in de buurt van de Loodsrechtse Plassen. Een locatie waar de kans om een ‘royalty’ te spotten de komende tijd dus flink is toegenomen.

De villa van Prins Maurits en zijn Marilène beschikt over een eigen haven. Het uitzicht vanaf de vlonder is adembenemend, en de kans is dan ook groot dat Maurits en zijn gezin veel gebruik zullen maken van het water. De tuin van de villa wordt door de makelaar wordt omschreven als ‘romantisch’.

Het is niet verwonderlijk dat Prins Maurits, als onderdeel van de Koninklijke Familie, gesteld is op zijn privacy. De villa beschikt dan ook over een grote muur, van zo’n 70 meter. Die zorgt voor privacy en wordt zelf beschut door verschillende planten en bomen. Onderdeel van de muur is een toegangspoort, waardoor de haven goed te bereiken is.

Wat was de vraagprijs van de woning?

In totaal heeft de prins de beschikking over 350 m² aan woonoppervlakte. Een ruimte waar hij wel flink voor in de buidel heeft moeten tasten. De prijs die hij betaalde is namelijk nét geen twee miljoen: voor €1.995.000 werd Prins Maurits de nieuwe eigenaar van de woning.

Wil je weten hoe de villa van Prins Maurits eruitziet? Check dan de website van BekendeBuren voor de video.

Benieuwd geworden naar meer prachtige huizen? Check dan ook eens de prachtige watervilla van Dionne Stax.