Het strandhuis van Memphis Depay in Den Haag

Zoals we net al vertelden heeft Memphis Depay een strandhuis gekocht in Den Haag. Een mooi optrekje waar hij van de Nederlandse zon kan genieten. Echter besloot hij om hier voor de aankomende tijd niet zelf te gaan wonen. Hij besloot het te verhuren voor een maandelijks bedrag van 1550 euro en een eenmalige borg van 3100 euro.

 

Wat krijg je nou voor dat geld? De driekamerwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 90 vierkante meter. Het huis beschikt over een luxe keuken die voorzien is van verschillende inbouwapparatuur. Ook mag een balkon bij het huis ook niet ontbreken, als je toch van de zon wil genieten zonder op het strand te gaan liggen. Verder hoef je ook je eigen meubels niet mee te nemen, de woning wordt volledig gemeubileerd verhuurd.

strandhuis-memphis-depay-woonkamer
Bron: BekendeBuren

De woning heeft een ruime woonkamer en een eetkamer met een tafel om met zes personen aan te eten. Er zijn in de woning twee ruime slaapkamers aanwezig met grote tweepersoonsbedden. Er is dus ruimte voor eventueel een gezin.

De badkamer is ook van alle gemakken voorzien. Het bevat een ruime douche en een badkuip waar ook een douchekop aan gekoppeld is. Ook beschikt de badkamer over een toilet. Memphis Depay heeft het optrekje voor een leuke prijs op de kop weten te tikken. Hij kocht het huis voor een bedrag van 325.000 euro.

strandhuis-memphis-depay-eetkamer
Bron: BekendeBuren

Voor meer foto’s van het strandhuis kun je kijken op de site van BekendeBuren.

De voetballer heeft er wel een handje van om woningen te kopen waar hij zelf niet in zal verblijven. Hij kocht namelijk ook al een luxe woonboerderij voor zijn moeder.