Peter Gillis verkoopt luxe bezittingen

Ben jij fan van Massa is Kassa en word je helemaal ‘foxwild’ van Peter Gillis? Dan is dit je kans. De vakantieparkeneigenaar houdt namelijk een flinke uitverkoop. Een aantal van zijn meest opvallende bezittingen verschijnen plotseling op verschillende verkoopsites. Na zijn Rolls-Royce Phantom en zijn enorme camper, de Morelo Palace 90 M, staat de zo goed als nieuwe Porsche van zijn Nicol nu in de etalage.

Porsche Cayenne staat te koop op Marktplaats

Na slechts 13.000 kilometer in deze bak gescheurd te hebben, vond Nicol het blijkbaar alweer tijd voor een nieuwe wagen. Het gaat om een Porsche Cayenne Hybrid. Het is best opvallend te noemen dat Nicol nu al af wil van haar wagen, want er is aan daadwerkelijk alles gedacht bij het samenstellen van deze wagen.

Zo beschikt de automaat uit het bouwjaar 2021 over onder andere dodehoekdetectie, spraakbediening, elektrische stoelverwarming en een sportpakket. Maar dat is nog lang niet alles. Ook het oog wil wat, en daar is overduidelijk rekening mee gehouden. De bolide is voorzien van sportstoelen en een metallic lak die zonder twijfel hoofden laat draaien wanneer ‘ie langs scheurt.

In eerste instantie stond de wagen te koop voor een bedrag van maar liefst 99.000 euro. Aangezien er geen ├ęcht ge├»nteresseerde koper zich meldde bij de familie Gillis, hebben ze besloten de prijs te verlagen naar 89.000 euro. Voor de snelle rekenaars onder ons: een fijne korting van 10.000 euro.

auto van Peter Gillis Nicol Porsche te koop