Nieuw op Netflix in week #34

Het is weer maandag en dat betekent (gelukkig) niet alleen dat er weer een nieuwe werkweek begint. Het betekent ook dat we je laten zien wat er deze week allemaal nieuw op Netflix verschijnt. Noteer de volgende data maar, want deze nieuwkomers wil jij niet missen de komende dagen.

Clickbait

Al langere tijd kijken we uit naar Clickbait en vanaf deze week staat de serie eindelijk nieuw op Netflix. Nick Brewer heeft veel verschillende rollen: hij is onder andere een vader, een echtgenoot, een vriend en een broer. Maar als hij van het ene op het andere moment wordt ontvoerd, blijkt dat hij al die tijd iemand was met diepe geheimen. Zijn ontvoerder toont hem met een brief: Nick wordt ervan beschuldigd vrouwen te hebben misbruikt. Bij 5 miljoen ‘views’ zal hij worden gedood. Wat is er aan de hand? Wie is de dader? En is Nick schuldig, of juist niet? Vanaf woensdag 25 augustus staat Clickbait nieuw op Netflix en krijgen we het antwoord op die vragen.

 

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal and Greed

Bob Ross is al flink wat jaar overleden, maar nog steeds erg populair. De ‘tv-schilder’ werd beroemd vanwege zijn rustgevende stem, de landschappen die hij schilderde en de manier waarop hij elke kijker tot rust kan brengen. Maar rondom het merk Bob Ross was er veel te doen. In deze alles vertellende documentaire komt de wereld van geld en hebzucht rondom zijn succes aan het licht. Vanaf woensdag 25 augustus staat de documentaire nieuw op Netflix.

 

Open Your Eyes

Heb jij zin in een freaky thriller? Dan is Open Your Eyes een goede keuze. Deze serie gaat over een tiener die aan geheugenverlies leidt en daarvoor wordt behandeld. Maar haar behandelaars lijken er zo hun eigen plannen op na te houden. Als ze op onderzoek uitgaat, beseft ze al gauw dat niet alles in het behandelcentrum is zoals ze had verwacht. Vanaf woensdag 25 augustus staat de serie nieuw op Netflix.